in

Kim Kardashian kjøpte smokk til babyen sin – Prisen? 760.000 kroner!

Ekteparet Kim Kardashian og Kanye West er blitt foreldre for tredje gang, og det er lite som tyder på lille Chicago West, som barnet skal hete, kommer til å mangle noe i oppveksten.

Kim Kardashian er allerede godt i gang med innkjøpene, og i god Kardashian-stil, spares det ikke på noe.


DailyMail melder at Kim blant annet er gått til innkjøp av en smokk i ekte gull med diamanter – og prisen? 760 000 norske kroner!

Du kjenner sikkert uttrykket om å være født med sølvskje i munnen. Lille Chicago West derimot, vokser opp med gullsmokk.

Når Kim Kardashian først er på handletur pleier hun å gjøre det ordentlig. Og når det kommer til å handle til barna sine er hun som folk flest. Det skal ikke spares på noe.

Det å innrede et barnerom kan ofte være en utfordring. Hvilken tapet skal man velge, hvilken farge, hva slags gulvteppe? Det er mange hensyn å ta, ikke minst når det kommer til hva barnet skal sove i.

Kim Kardashian valgte en luksusseng fra Dolce Notte, som sammen med en vugge i samme stil, en barnevogn og stoler, fikk en pris på rundt 316 000 kroner. Småpenger for en av Kardashians kaliber.

Babyer trenger kosebamser, og hva passer vel bedre enn en teddybjørn fra Steiff Louis til den nette sum av 1,3 millioner kroner?

Noe av det morsomste for barn er å ride ranke, enten på fanget, eller enda bedre, på en gyngehest. På denne gyngehesten kan lille Chicago ri inn i solnedgangen med stil. Den er nemlig innsatt med Swarovski-krystaller. Som seg hør og bør en ekte Kardashian.

Ektemannen Kanye West er noe kjøligere i forhold til konens enorme pengeforbruk, og forteller i en kommentar til The Closer at konen er totalt ute av kontroll.

Ut over det mest elementære interiøret til barneværelset har Kim Kardashian innredet et eget spa til seg selv og datteren, samt ansatt en egen massør til formålet. Alt i alt er kostnaden i forbindelse med lille Chicagos ankomst stipulert til omtrent 4,4 millioner kroner – og det er kun på babyutstyret!

Kim Kardashian og Kanye West har fra før av datteren North på fire år og sønnen Saint på to. På grunn av store komplikasjoner i forbindelse med disse to svangerskapene ble det bestemt at datteren Chicago skulle bli båret frem av en surrogatmor.

Det var tirsdag den 16. januar i år Kim Kardashian kunngjorde de var blitt foreldre for tredje gang. Vi gratulerer!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Far lastet opp et bilde av 8-åringen sin på Facebook – like etterpå ble hun drept!

Denne videoen vil få deg til å innse viktigheten av amming!