lørdag, januar 25, 2020
Kjendisnytt Kirk Douglas, Michael Douglas far, fyller 103 år

Kirk Douglas, Michael Douglas far, fyller 103 år

-

Kirk Douglas fylte 103 år den 9. desember i år. Men noen stor fest ville han ikke ha. Han ba sin sønn Michael om å ta det rolig og ikke stelle i stand noe stort selskap.

Da Michael Douglas nylig var gjest på talkshowet Jimmy Kimmel Live!, fortalte han at faren hadde bedt på sine knær at han ikke skulle stele i stand noen stor fest i anledning 103-årsdagen.

Michael fortalte at da faren fylte 100, kunne han ikke la være å arrangere en stor fest.

«Vel, det er jo 100. Okei, så han ble 100. Stor bursdag, stor feiring. Problemet er bare at når du er 100 så vil du egentlig ikke ha en stor bursdagsfest. Men jeg arrangerte en stor fest for han likevel. Det var fantastisk», sier Michael.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Store bursdagsfester

Så, da Kirk ble 101, skjedde det samme igjen.

«101, du vet. Okei, la oss ha en skikkelig fin fest. «Igjen? Jeg vil ikke …» Pappa, du er 101 år gammel. Du må feire bursdagen din», sier Michael videre på talkshowet.

Det samme skjedde da faren ble 102. Og nå ble han altså 103.

«Så han ber meg, han har tårer i øynene. La oss bare spise middag sammen, bare familien. Ta med ungene», sier Michael med et glimt i øyet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas)

Feirer 65-års bryllupsdag

Kirk har levd et langt og innholdsrikt liv. Han har vært gift med Anne Buydens i 65 år. Anne er selv 100 år. Kirk var også med under andre verdenskrig. Da opererte han som kommunikasjonsoffiser i farvann der det var ulovlig med ubåter. Men i 1944 ble han skadet, og ble dimittert.

Kirk er i dag en av de siste overlevende medlemmene av filmindustriens «Golden Age». Han debuterte som skuespiller i 1940, og har siden vært å se i flere hundre filmer.

LES OGSÅ: Har vært bestevenninner i 78 år. Nå bor de sammen på sykehjemmet

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...