søndag, mai 16, 2021

Kirsti Sparboe på husjakt: – Jeg er ikke kresen

Mest lest nå

Etter 17 år i Sverige er Kirsti Sparboe (74) nå på jakt etter et bolig i gamlelandet.

Etter at Kirsti Sparboe ble enke har ikke idyllen på gården fra 1800-tallet i Skåne vært den samme. Nå drømmer hun om å komme nærmere familie og venner i Norge.


Den 18 mål store eiendommen med hovedhus, stall og gjestebolig har vært ute for salg en god stund. Nå er det endelig noen andre som er klar til å overta Kirsti Sparboes erverdige prakteiendom i Skåne.

– Det var faktisk en av de første som tittet på eiendommen som endte med å kjøpe den. Det er vel rundt ett år siden de var her første gang, sier Kirstie Sparboe i et intervju som er gjengitt i papirugaven av Se & Hør, datert 20. april.

Operert tre ganger for kreft

Gjennom pandemiåret har artisten vært ekstra forsiktig. Sparboe er nemlig selv operert for kreft tre ganger.

– Jeg er definitivt i risikogruppen. Derfor er jeg forsiktig med å omgås andre. Antibac har jeg medbrakt i lomma til enhver tid, og når jeg skal i butikken holder jeg god avstand og bruker selvsagt munnbind, forteller den folkekjære norske artisten til ukebladet på telefon fra Skåne.

Kirsti Sparboe røper også til ukebladet at hun har kjøpt en bolig i Norge. Den ligger på Nesodden, en kort fergetur fra Oslo. Men boligen er ikke innflytningsklar før neste sommer – dermed er hun nå på desperat husjakt.

– Jeg ønsker å leie på Nesodden for en periode for meg og hunden min Oscar. På den måten kan vi også bli kjent i området som vi etter hvert skal bosette oss i permanent, sier hun til ukebladet.

Hun understreker at hun ikke er kresen, men gjerne kan tenke seg 50-60 kvadrat på bakkeplan.

Når leiligheten hennes står ferdig neste sommer vil hun flytte inn i hjørneleiligheten i en lavblokk, like ved sjøen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter