Hjem Mental trener Kjære deg som leter etter deg selv

Kjære deg som leter etter deg selv

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kontakt med deg selv fordi det er slik du er hel og levende.

Denne er til en veldig redd småjente som egentlig er en kvinne uten frykt. Hun tror kanskje at hun ikke vet, at hun er halvveis og ikke klar, god nok eller det hun burde. Hun kan ikke være annet enn hel, for hun er den reneste, klareste, sterkeste og helt komplett for dette nå.

Hvordan kan et slikt menneske være knust, ulykkelig eller skjelvende av angst? Alle kan velge feil tanker, alle kan plukke opp de vondeste følelsene for å finne kontakten og tilhørigheten med livet. Alle kan gjøre en switch og finne den samme kontakten og helheten med solskinn i sinnet, kjærlighet i hjertet og glede i kroppen.

Der det ikke er kontakt er det ikke funn av liv. Der det er full kontakt, for så fullt brudd er det smerte for en vet så godt hva en trenger som en frarøver seg selv.

Der en lar andres forventninger kneble, presse og tappe seg for energi slik at kroppen mister livskraften sammen med disse, og bare fungerer sammen med flokken i naturen, er det nødvendig å kappe fortøyningen til innkreverne slik at du kjære kvinne kan seile din egen sjø.

Det er bedre at du er levende og hel, enn død og halvveis. Om andre blir sure, skuffet og misliker hva du gjør handler om dem, og det er ikke ditt ansvar og du kan aldri leve for andre. Det er kun ditt eget liv du kan leve godt, og det er det eneste du trenger å gjøre nå.

Til dere par som kritiserer hverandre. Slutt med det. Dere er et par for å dyrke kjærlighet, støtte hverandre og være fine mot hverandre. Vær like herlige mot hverandre som dere kan være mot venner og kollegaer. For kjærester skal elske, glede og støtte hverandre. Dere to som har skapt kjærlighetsbarn sammen er en helhet som kan klare alt dere ønsker å oppleve.

Til dere foreldre som har skapt barn sammen. Det er hellige, fullkomne liv dere har brakt til denne verden. La de vokse opp mellom takknemlige foreldre som fyller huset med kjærlighet slik at de kjenner seg elsket, trygge og gode nok. La ikke noe ta freden og gleden fra dere, og beskytt barna fra å bli frarøvet det de har som er godt nok. For dere er det de trenger med kjærlighet  i blomstring fra hjertet og glede boblende i magen.

Til deg som kritiserer deg selv. Du som går i offerrolle og martyrrolle, der du kunne vært takknemlig og lykkelig med alt som er. Du fortjener fred, frihet og glede uten straff fra fortid, samfunn og andre mennesker. Du kan tillate deg å ta tilbake makt, kontroll og frihet til å leve her og nå.

Du har lært å gjøre mot deg selv som din familie gjorde mot deg, dine lærere og de dårlige hjelperne. Alt for mange gjør dette, og det er en uvane, basert på historiefortellinger. Uansett kan du gå ut av gasskammeret som er forgiftet av gammel smerte som tilhører de som var før deg. Det er ikke ditt ansvar, plikt eller oppgave å bære på smerte fra evigheten. Det er kun to krefter som driver oss mot det du vil, det å skape og det å leve.

Du kan skape vakre historier i livet ditt. Du kan gjøre som DU vil og være den du ER. Da vil det være en godhet som viser seg, en glede som leves ut og en mening som kjennes.

Jeg vil demonstrere for retten til å være god nok uansett, ha det godt nok uansett, være stolt, være glad og lykkelig. Du er stor du som kan være god mot deg selv på alle måter, fra å kunne spise den maten som gjør deg frisk, sterk og glad, til å gjøre de tingene som du blir lykkelig av,  til å bare være tilfreds i det levende livet som du er.

Vi trenger å lære om hvordan vi skal leve livet vårt, oppnå Væren og gjøren i balanse og være frie og ansvarlige på en gang. Alle disse tingene som vi kan lære og egenskaper vi trenger å utvikle for å klare oss i tiårene og forhåpentligvis hundre-årene fremover… om å bruke vår fleksibilitet, kreativitet og evne til å støtte oss selv, beskytte oss selv og bruke alle våre innebygde ressurser samlet, helhetlig, fokusert og optimalt. Det er nødvendig for at slektene skal fortsette å leve opp, være gode og ha det godt.

Min misjon er at vi skal dele vår glede, kraft, kjærlighet og frihet. At vi skal lære bort med støtte, hjelpe med støtte og være sammen med hverandre med støtte.

Det er livsstøtte. Noe annet ville være livsbegrensende og ta de verdifulle øyeblikkene som er meningen. Aksepter og godta det som er. Gå mot det dui ønsker å skape, og vær god mot familien din. Jo bedre mor og far har det, jo bedre har barna det. Ta godheten tilbake, hold i den, omfavne den og lev den ut gjennom åndedrett, hjerte og gå med den gjennom hele kroppen på en gang.

Bli med meg på min demonstrasjon for stolthet, glede og kjærlighet. Del dette budskapet, og lev det ut.

Alt godt, Linda Mentora Nordskog.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com