Hjem Historier fra livet Kjæresten hånet daglig utseende hennes. Da skrev hun et innlegg som hylles av tusenvis

Kjæresten hånet daglig utseende hennes. Da skrev hun et innlegg som hylles av tusenvis

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Brittaney var i et forhold med en som påpekte alle hennes mangler. Han dikterte hvordan hun skulle se ut, hvordan hun skulle kle seg og hva hun skulle spise. Verbale krenkelser ble en vane for Brittaney.

Som mange andre fant hun seg i det. Over tid førte det til at hun fikk et dårlig selvbilde.

I et Facebook-innlegg som har blitt delt av hundretusener forteller hun om hvordan hun klarte å få selvtilliten tilbake etter bruddet med sin kontrollerende kjæreste.

«Du sa alltid at jeg ikke passet med langt hår og at du foretrakk jenter med kort hår. Så jeg holdt håret mitt kortklipt. Du lo av meg og sa at jeg så rar ut da jeg farget håret rødt. Så en uke senere farget jeg det tilbake til blondt.»

brittaney

Foto: Instagram

«Du påpekte alltid at jeg brukte for mye sminke. Så jeg sluttet å bruke det. Du sa at tatoveringer var smakløse og stygge. Du forsøkte å fjerne navlepiercingen min hver gang du så den. Så jeg fjernet alle piercingene mine og tok ikke flere tatoveringer.

Du påpekte mine feil så fort du fikk sjansen. Så jeg gjorde mitt beste for å fjerne feilene mine.»

Foto: Facebook / Brittaney Lynn Shane

Foto og kilde: Facebook / Brittaney Lynn Shane

«Du påpekte hver gang det så ut som om jeg hadde gått opp i vekt. Så jeg spiste mindre for hver dag som gikk. Du pekte på hver eneste feil og mangel du kunne finne ved meg. Så jeg mast alt av den lille selvtilliten jeg hadde.

Jeg gjorde alt jeg kunne for å være som du ønsket. Jeg gjorde alt du ba meg om. Men det var fremdeles ikke nok. Du forlot meg for en yngre og penere jente. Noen som du kunne endre og forme som du ville. Slik som du forsøkte å gjøre med meg. Og helt frem til for noen måneder siden klandret jeg meg selv for alt som hendte. Du skyldte også på meg.

Men til slutt begynte jeg å innse sannheten.»

Foto: Instagram

Foto: Instagram

«Du var ikke for bra for meg. Jeg var for bra for deg. Jeg var ikke den som var utilstrekkelig for deg.

Du var den som ikke var tilstrekkelig for meg. Du kunne ikke akseptere meg for den jeg er. Men jeg tok deg for den du er.»

Foto og kilde: Facebook / Brittaney Lynn Shane

Foto og kilde: Facebook / Brittaney Lynn Shane

«Så nå er jeg her, noen måneder senere. Håret mitt har vokst forbi skuldrene. Det er lyserødt. Jeg har en ny tatovering. Nye piercinger. Jeg har begynt å sminke meg igjen. Jeg spiser hva jeg vil, når jeg vil, og veier 61 kilo. Jeg har fremdeles mine feil.

Men jeg har endelig fått tilbake selvtilliten min. Jeg ser endelig meg selv igjen når jeg kikker i speilet. Det er sårt for meg å prate om dette her og erkjenne at jeg ble så sårbar på grunn av en gutt. Noe jeg har sagt at aldri skulle skje. Det er forferdelig å bare tenke på hvor dårlig du fikk meg til å føle meg. Men det som gir meg styrke til å komme ut med dette her er det faktum at jeg overvant det og endelig har funnet tilbake til meg selv igjen.»

Foto og kilde: Facebook / Brittaney Lynn Shane

Foto og kilde: Facebook / Brittaney Lynn Shane

Brittaneys innlegg om å akseptere og elske seg selv er noe alle burde lese. Hennes innlegg er en stor inspirasjon for mange mennesker. .

Del gjerne dette innlegget dersom du støtter Brittaneys viktige budskap!

LES OGSÅ: Heather (29) hold på å dø av overvekt. Så gikk hun ned 104 kilo. Se bildene!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com