in

Kjæresten krever at mannen velger mellom henne og hunden – les mannens svar

De sier at hunden er menneskets beste venn, og det kan ikke være mer sant. Hunder er lekende, lojale, elsker oss betingelsesløst, og de er alltid glade for å se oss. Det er mer enn det som kan sies for noen mennesker.

Båndet vi deler med kjæledyrene våre er spesielle. Noen sier at de elsker dyrene sine mer enn til og med mennesker. For de som er så glade i dyrene sine, kan det bli veldig vanskelig å skulle være dem foruten. Da denne mannens kjæreste ga ham et ultimatum, hadde han en vanskelig beslutning å gjøre. Det skriver nettstedet LittleThings.

Skulle flytte sammen

Etter å ha datet i fire år, var planen at paret fra Virginia skulle flytte sammen. Det eneste problemet var at kjæresten ikke likte hans 4 år gamle beagle, Molly. Kanskje hun følte seg truet av den andre kvinnen i hans liv.

Hun forlangte at han måtte kvitte seg med den lojale hunden for at hun skulle flytte inn med han. Han måtte rett og slett velge mellom dem. Etter å ha tenkt seg godt om, kom han frem til en løsning på problemet, og den synes vi er fantastisk. På annonsesiden Craiglist la han ut følgende annonse:

«Kjæresten min liker ikke beagelen min Molly. Så jeg må finne et nytt hjem til henne. Hun kommer fra et velstående område og jeg har hatt henne i fire år. Hun liker å spille spill. Ikke ferdigtrent. Hun har langt hår, så det krever litt stell, spesielt elsker hun å få klipt neglene. Hun er oppe hele natten, men sover mens jeg er på jobb. Hun spiser bare den beste, dyreste maten. Hun vil ALDRI møte deg i døren etter en lang dag eller gi deg ubetinget kjærlighet når du føler deg nedfor. Biter ikke, men kan være fryktelig slem!

Så…er noen interessert i min 30 år gamle, egoistiske, onde, gulljagende kjæreste? Kom og hent henne! Jeg og hunden min ønsker henne omplassert umiddelbart!»

Hvordan dette endte sier ikke saken noe om, men jeg har mine tvil på at disse to fremdeles er et par…(Kvinnen og mannen altså!)

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ugle tar feil av et egg, og tror andungen er dens egen. Se de helt spesielle bildene

Flyvertinne adopterte løshunden som alltid ventet utenfor hotellet hennes