Hjem Kjendisnytt Kjæresten til Tore Strømøy med sterkt innlegg: – På tide å stoppe denne heksejakten?

Kjæresten til Tore Strømøy med sterkt innlegg: – På tide å stoppe denne heksejakten?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Linn Nyborg skriver støtteerklæring til Tore Strømøy.

Tore Strømøy og Linn Nyborg har vært er par i 4 år. Det er ikke ofte Nyborg har uttalt eller vist seg i media, men nå bruker hun Facebook for å vise sin støtte til kjæresten som har fått enormt med kritikk etter den mye omtalte dokumentaren om «Bamsegutt.»

«Har bare en ting å si: Nå er det vel på tide å stoppe denne heksejakten?» skriver hun i et innlegg publisert på Facebooksiden til Tore Strømøy.

I et eget innlegg på Facebook fortalte Tore tidligere i uken at han ikke har sovet på fem dager.

Om det er noen som har sett hvor tungt dette er for Strømøy må det være kjæresten. Hun fortsetter innlegget sitt slik:

«Dette er bare tragisk for alle involverte … Vi har alle lov til å mene noe, hva som burde eller ikke burde blitt sagt og gjort! Det er lov! Men det som ikke er greit er å henge ut folk uten å kjenne alle fakta! Og ja, her bør nettopp alle fakta på bordet i alle retninger, så får man i mellomtiden trekke pusten før man halshogger noen», skriver hun og fortsetter:

«Og en ting til, jeg har vært så heldig at jeg har fulgt denne reisen hele veien, og er det en ting jeg kan si med sikkerhet, så er det at Tore har jobbet dag og natt for å hjelpe, han brenner for de svakeste i samfunnet og hadde ofret armen sin hvis han kunne redde noen! Jeg vet hvem du er og hva du står for, og kunne ikke vært mere stolt av deg!»

Foto: Skjermdump Facebook
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com