torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal...

Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

-

Selv om dagens samfunn til tider kan virke som om at det å finne kjærligheten er noe som hører de yngre generasjonene til, så finnes det utallige eksempler på at det ikke er tilfelle.

Mange mennesker blir urolige når de nærmer seg 30 og fortsatt ikke har funnet en partner å dele resten av livet med, men frykt ikke, kjærligheten slår til når man minst aner det – enten man er 20 år gammel, eller som i denne historien, har passert 100.

Slik er det nemlig med den 102 år gamle Phyllis og hennes utkårede John på 100. De skal giftes!

De to turtelduene møttes på et eldresenter i  Sylvania i Ohio, USA, og etter å ha tilbragt mange timer sammen med dype og lange samtaler, falt de pladask for hverandre.

– Om jeg skal være ærlig så ble vi forelsket i hverandre. Jeg vet du kommer til å synes det er en overdrivelse i vår alder, men det er faktisk sant. Vi ble forelsket, forteller John i et intervju med NBC 24.

At begge er kokker og elsker god mat gjør at de har mange felles interesser, og ettersom de allerede bor på det samme pleiehjemmet tilbringer de likevel mye plass sammen, og begge er overbevist om at ekteskapet kommer til å bli kjempefint.

Denne historien viser at kjærligheten ikke kjenner noen grenser. Hverken det gjelder hudfarge, kjønn, og ikke minst alder.

Her har to herlige mennesker funnet hverandre i en alder de fleste nok ikke forventer å nå en gang, så vi kan ikke annet enn å gratulere dem med det forestående brylluppet. Trykk på deleknappen og hyll kjærligheten!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...