Hjem Historier fra livet Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

Del
X

Selv om dagens samfunn til tider kan virke som om at det å finne kjærligheten er noe som hører de yngre generasjonene til, så finnes det utallige eksempler på at det ikke er tilfelle.

Mange mennesker blir urolige når de nærmer seg 30 og fortsatt ikke har funnet en partner å dele resten av livet med, men frykt ikke, kjærligheten slår til når man minst aner det – enten man er 20 år gammel, eller som i denne historien, har passert 100.

Slik er det nemlig med den 102 år gamle Phyllis og hennes utkårede John på 100. De skal giftes!

De to turtelduene møttes på et eldresenter i  Sylvania i Ohio, USA, og etter å ha tilbragt mange timer sammen med dype og lange samtaler, falt de pladask for hverandre.

– Om jeg skal være ærlig så ble vi forelsket i hverandre. Jeg vet du kommer til å synes det er en overdrivelse i vår alder, men det er faktisk sant. Vi ble forelsket, forteller John i et intervju med NBC 24.

At begge er kokker og elsker god mat gjør at de har mange felles interesser, og ettersom de allerede bor på det samme pleiehjemmet tilbringer de likevel mye plass sammen, og begge er overbevist om at ekteskapet kommer til å bli kjempefint.

Denne historien viser at kjærligheten ikke kjenner noen grenser. Hverken det gjelder hudfarge, kjønn, og ikke minst alder.

Her har to herlige mennesker funnet hverandre i en alder de fleste nok ikke forventer å nå en gang, så vi kan ikke annet enn å gratulere dem med det forestående brylluppet. Trykk på deleknappen og hyll kjærligheten!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com