onsdag, september 30, 2020

Kjell (75) ba bærplukkerne forlate hans eiendom – ble slått ned

Mest lest nå

75-åringen bor på landet utenfor Hudiksvall. Han understreker at han ikke har noe imot bærplukkere, kun de som sperrer veien med bilene sine og går over tomten hans. 

Både han og samboeren Margareta Carlstrand har en rekke ganger oppfordret bærplukkerne til å dra andre steder.

– Tidligere har de sagt «ikke noe problem» og gått videre, men ikke på torsdag, forteller han til Aftonbladet.


Da Margaretha Carlstrand torsdag morgenen for skulle be bærplukkerne om å flytte seg gikk  situasjonen fra rolig til truende og deretter til farlig.

– Politiet anbefaler at du ikke konfronterer inntrengere men i stedet ringer dem. Men så langt, ved to slike anledninger, har ikke politiet kommet, sier Kjell.

Ble aggressive

Han forteller at Margareta fulgte politiets råd om å fotografere bilene. Da begynte bærplukkere å bli aggressive, og dyttet og rev i den godt voksne kvinnen. 

Da Margareta sa at politiet var på vei, kjørte flere av dem avgårde. Noen ble imidlertid igjen, og skrek mens de dyttet og trakk i klærne hennes.

Foto: Privat

Margaretas bil sto i veien for noen av de flyktende bærplukkerne. En av dem tok en trestokk han angrep Margareta med. Hun ble truffet av et slag i skulderen.

– Da jeg prøvde å komme til unnsetning ble jeg omringet. Jeg aner ikke hvor mange de var, men Margaretha sier at det var minst 15 personer, forteller Kjell

75-åringen forteller at han gikk i bakken, og en av mennene satte seg over ham og slo ham i ansiktet mens andre sparket kroppen hans. 

Til slutt tok en av mennene nøklene til Margaretas bil og rygget den i grøfta. Gruppen flyktet deretter fra stedet.

– Dette var en gruppe på rundt 30 personer. Tidligere når jeg har spurt dem har de sagt at de er fra Bulgaria, forteller han.

Politiet har fortsatt ikke arrestert noen, og det er heller ikke gjort avhør i saken. 

Kjell Rudolphi håper, men tør ikke tro, at de som angrep han blir tatt. 75-åringen pådro seg hjernerystelse og blødde fra munnen.

– Jeg har gitt både informasjon og bilder, i tillegg har politiet registreringsnummer på bilene. For min og andres sikkerhet håper jeg virkelig at politiet bruker litt ressurser på å løse dette, sier han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter