Hjem Historier fra livet Kjell (84) lå på sykehuset da frekke tyver slo til

Kjell (84) lå på sykehuset da frekke tyver slo til

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kjell Sørum i Løten fikk en uhyggelig overraskelse da han kom hjem etter sykehusoppholdet.

Med de høye strømprisene vi har nå, er det mange som velger å fyre med ved. Og Kjell Sørum er en av de som kan legge kubber i en Jøtul-ovn for å få varmet opp huset.

Tidligere i høst var han uheldig og falt på stuegulvet i leiligheten sin. Han var han såpass forslått at han måtte en tur på sykeshuset.

Der ble han en uke, før han kunne dra hjem igjen.

– Det var kjølig i stua så noe av det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å gå ut i skålen for å hente en vedsekk. Der fikk jeg meg en uhyggelig overraskelse, sier han til avisa Østlendingen.

Vedskjulet hans har dør, men er ikke låst. Da han kom ut oppdaget han at frekke tyver har vært og forsynt seg med 15-20 vedsekker mens han var på sykehuset.

Han sier til avisa at han ikke hadde trodd folk kunne være så frekke. Veden hadde han kjøpt inn for å begrense strømbruken.

Mannen som leverer ved til Kjell bekrefter til avisa at det er helt åpenbart at noen har vært der og forsynt seg.

Vedhandleren som har levert ved siden 1993, sier det dessverre forekommer fra tid til annen at vedtjuver er på ferde. Han synes det rett og slett er stygt at folk går inn i vedskjulet folk har like utenfor inngangsdøren.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com