Hjem Meninger Kjendis raser mot vaksinemotstandere – er så sint at hun koker

Kjendis raser mot vaksinemotstandere – er så sint at hun koker

Tidligere denne uken gikk Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg i Sverige ut med en oppfordring til allmennheten om å la seg registrere i forbindelse med en større undersøkelse om smitte og spredning av blant annet meslinger i Sverige. De fikk imidlertid jobbe i motvind, da flere vaksinemotstandere nekter å hverken svare i telefonen eller oppsøke et helsesenter. Dette fikk den kjente svenske programlederen Jessica Almenäs til å bli så rasende at hun valgte å komme med en offentlig uttalelse rettet mot vaksinemotstanderne.

Samme uke kom tallene om at det var registrert åtte tilfeller av den smittsomme sykdommen i Gøteborg, og er man ikke vaksinert er risikoen stor for at man kan bli smittet. Og ettersom mange vegrer seg mot å oppsøke en helsestasjon for å bli vaksinert, er smitte fortsatt et problem i byen. Noe som har fått flere kjente personligheter til å stå frem, blant annet Jessica Almenäs, som ikke bare er programleder, hun er også småbarnsmor.

«Å bevisst være med på å spre meslinger ved ikke å vaksinere sine barn burde være ulovlig», skriver hun i sosiale media.

Foto: Onsøien, Ole Gunnar

”Foreldrene burde skamme seg”

Det er imidlertid ikke første gang Jessica Almenäs raser mot vaksinemotstanderne. Tidligere har hun skrevet;

«Disse foreldrene burde skamme seg! Det burde være ulovlig å gjøre dette mot barna sine. Ikke nok med at de eksponerer barna sine for en dødelig sykdom, de risikerer også at andres barn smittes. Livsfarlig for babyer og barn med nedsatt immunforsvar! Og all denne informasjonen er kun et kort internettsøk unna. Uforsvarlig oppførsel er hva det er. Uansvarlig og usolidarisk.»

Foto: Instagram

Den farlige smitten fortsetter å spres så lenge foreldrene ikke vaksinerer barna sine. Del gjerne hvis du er enig med Jessica Almenäs og vil oppfordre andre til å hjelpe med å stanse spredningen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com