torsdag, juli 29, 2021

Kjendiser som har skiftet navn: Dette heter de egentlig

Mest lest nå

Mange kjendiser, både norske og utenlandske, har valgt å bytte navn til noe annet, fordi fødenavnene deres ikke klinger like godt som erstatterne- ifølge dem selv, skriver Seher.no.

Her er noen av dem som har skiftet navn eller bruker et annet navn enn det de egentlig heter:

Linni Meister (35) har vært å se i en rekke realityprogram, og er snart aktuell i TV-programmet «Linni søker drømmeprinsen».


Foto: Linni Meister/Instagram

Visste du at Linni Meister ble født med navnet Linn Irene Meister? Meister har ikke endret navnet sitt i folkeregisteret, men det er ingen som kaller henne Linn Irene i følge henne selv. Så hvor kommer navnet Linni fra?

– Pappaen min hadde en tegnestripe i Budstikka som handlet om meg og broren min, Kjell Erik – og den het «Linni & Kjeller’n», forteller Linni til Se og Hør.

Kjendisstylist Jan Thomas er også en en som har endret litt på navnet sitt.

Da 54-åringen ble født fikk han navnet Jan Bertin Østervold. I dag heter han Jan til fornavn og Thomas til etternavn. Han byttet til dette navnet da han var 18 år.

Slo gjennom med sommerlåt

Artist Morgan Sulele (29) slo gjennom med låta «Bare min» som ble kåret til «årets sommerlåt» i 2015. Siden har han laget låter som «Jeg vil heller ha deg», «Høyt over Oslo» og «Lakenet».

Foto: Morgan Sulele/Instagram

Det er ikke så mange som vet at 29-åringen fra Bærum sitt egentlige navn er Magnus Clausen. Artistnavnet Morgan Sulele kom til Magnus Clausen da han og en venn skulle finne et sært og tullete navn de kunne bruke til et par låter.

– Det var litt morsomt med et afrikansk etternavn, men senere ble det faktisk et seriøst artistnavn, forklarte Clausen til VG i 2017.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter