in

Kjendiskokk Trond Moi uttaler seg om konflikten på «Farmen»

FARMEN KJENDIS 2023: Elin Tvedt (f.v.), Aslak Maurstad, Marit Adeleide Andreassen, Christopher Mørch Husby, Aleksander Stenfeldt Sæterstøl, Sofie Karlstad, Ingrid Vik Lysne, Espen PA Lervaag, Ørnulf Høyer, Malin Nesvoll Vangsnes, Trond Moi og Lina Adampour. Foto: Espen Solli/TV 2

Kjendiskokk Trond Moi mener at storbonden kunne tatt mer ansvar for konfliktnivået de første dagene på Farmen Kjendis, som endte med at en av deltakerne trakk seg.

Alt i andre episode av Farmen Kjendis forlot Lina Adampour Steinsjøen gård.

Den første dagen på gården var det ampert mellom Adampour og Christopher Mørch Husby. Og dagen etter var hun ved flere anledninger i full klinsj med storbonden, Ørnulf Høyer.


Nettavisen skriver at bakgrunnen for konflikten med Høyer var at Adampour hevder at han brukte det rasistisk ladede skjellsordet «pakkis».

Hendelsen med ordet skal ha skjedd da kameraene ikke var til stede, og Adampour velger senere å fortelle Høyer at det var tøft for henne å høre det.

Hun hevder Høyer sa «som en pakkis jobbet du» til henne. Høyer selv avviser at han har gjort dette og mener påstanden er ren løgn. Det ble også diskutert rundt bordet på gården.

Etter dette valgte Lina Adampour å forlate Steinsjøen gård.

Da det ble klart for tvekamp tok programleder Tiril Sjåstad Christiansen opp exiten med de andre deltakerne. Da tar blant annet kjendiskokken Trond Moi til ordet.

Ifølge TV 2.no uttrykker Moi at han skulle ønske gruppen klarte å løse situasjonen på en annen måte.

Han mener at Høyer som var storbonde burde tatt mer ansvar, og at noen av spøkene hans kan ha vært grunnen til at Adampour trakk seg.

– Jeg synes at storbonden kunne tatt mer ansvar. Han fortalte jo noen vitser som jeg tror ledet opp til dette, sier Moi i søndagens episode av Farmen kjendis.

Høyer avviser fortsatt å ha sagt «pakkis» til Lina, men kom samtidig med en beklagelse til alle på gården fordi han fortalte en dårlig vits.  

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Fotografens nyfødtbilde får folk til å smile

prins harry

Forsoningsmøte mellom prins Harry og familien?