Til tross for at Gordon Ramsay har en enorm formue, blir det ikke noe luksusliv på barna hans.

Vi nordmenn kjenner Ramsay fra tv-skjermen som en hissig kjendiskokk. Vi har sett han i utallige programmer hvor han skjeller ut både amatør og kjendiskokker. Hans karismatiske personlighet har gjort han verdenskjent, og samtidig fylt lommeboken til randen.

Men i følge The Telegraph betyr ikke det at barna får en luksuriøs oppvekst.

Finansmagasinet Forbes kan melde at Ramsay tjente rundt 460 norske millioner kroner i 2016. Det er ikke snakk om å ta opp noe forbrukslån her i gården. Allikevel får ikke barna sitte på første klasse når familien drar med fly på ferie.

Til The Telegraph forklarer Ramsay:

– De får ikke sitte sammen med oss på første klassen. De har på ingen måte arbeidet hardt nok til at de har gjort seg fortjent til det. Jeg sier til flyvertinnen at hun ikke må la de små skittungene komme i nærheten av meg på flyet, jeg skal nemlig sove, forteller Ramsay spøkefullt.

Gordon og kona Tana Ramsay har fire barn mellom 15 og 18 år, og familien er ofte på reise rundt om i verden.

Den eldste datteren studerer på Universitetet. Hun får 800,- kroner hver uke til å klare seg. De andre barna får rundt 400,- kroner i uken. Dette skal dekke deres daglige behov, samt telefonregning og offentlig transport.

Foto: Shutterstock

Barna kan heller ikke vente seg en kjempe formue den dagen foreldrene går bort.

– Pengene går ikke til dem, men det er ikke for å straffe dem, men for ikke å sy puter under armene på dem. Vi er blitt enig om, at alle barna kan få 25 prosent av prisen på en leilighet, men ikke hele leiligheten.

Foto: Shutterstock

Ramsay mener at barna må lære seg å klare seg på egenhånd. Han vil ikke at de skal få utdelt en gullskje i hånden, og aldri lære viktigheten av hardt arbeid.

Del gjerne videre om du støtter tankegangen til Gordon Ramsay!