lørdag, desember 14, 2019
Helse Kjenner du noen som snorker? Da bør de prøve...

Kjenner du noen som snorker? Da bør de prøve å drikke denne juicen før leggetid!

-

Folk som snorker. Vi kjenner dem alle. Kanskje er det en av foreldrene dine, søsken, en kjæreste, en venn … eller kanskje det er deg. Snorking er vanlig, men hvis du er den som lytter til det hele natten, kan det gjøre det litt vanskeligere å få en god natts søvn.

Hvis du er desperat på jakt etter en måte å hjelpe romkameraten din til å sove litt mer stille om natten, eller du prøver å bli kvitt din egen snorking, har vi gode nyheter. Du kan redusere snorking ved å praktisere et sunt kosthold, og drikke en hjemmelaget juice før sengetid!

Derfor snorker vi

Et av de viktigste elementene som bidrar til snorking er overflødig slim. Ifølge sleep education kan alt som hindrer deg i å puste gjennom nesen føre til snorking, inkludert overbelastning og allergier.

Hvis du er blant de 45% av voksne som snorker, kan du unngå å redusere slimoppbyggingen som reduserer luftpassasjen, og forhindre eller redusere snorking. Dette kan enkelt gjøres ved å lage en hjemmelaget juice som sikrer at kroppen din får alle næringsstoffene den trenger.

Til juicen trenger du: 

 • 2 epler
 • 2 gulrøtter
 • 1/4 sitron
 • 1 bit ingefær

Slik gjør du:

 1. Miks alt i en blender.
 2. Drikk juicen et par timer før du legger deg.

Et annet tips kan være å unngå disse matvarene sent på kvelden: 

 • Meieriprodukter
 • Sjokolade
 • Stekt mat
 • Bearbeidet mat
 • Mel og sukkerprodukter
 • Alkohol

Å røyke og spise et tungt måltid før sengetid kan også gjøre at du snorker mer og høyere enn vanlig. Ved å unngå disse matvarene, kan du bidra til å forhindre tetthet i nesen og holde en klar luftvei for å redusere snorking eller til og med eliminere det helt.

Del disse tipsene videre med en snorker! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...