søndag, mai 9, 2021

Kjetil Jansrud har blitt pappa for første gang – avslører navnet

Mest lest nå

Alpinist Kjetil Jansrud (34) og samboeren Benedicte Isabel Mortensen (30) har blitt foreldre.

I mars kunne Kjetil Jansrud avsløre at han og samboeren ventet sitt første barn. På Instagram skrev han den gang:

– Mitt livs største seier. Jeg er glad, spent og litt nervøs – men mest av alt utrolig glad for å annonsere at vi blir en familie på tre i sommer.


Nå har altså babyen og kommet, og Jansrud deler selv nyheten på Instagram. I innlegget avslører han også at jenta skal hete Frøya.

– Velkommen til verden, Frøya.

– Forrige søndag så opplevde jeg det største øyeblikket i livet mitt. Jeg kan ikke engang beskrive hvordan det føltes å se Benedicte kjempe seg gjennom en timeslang fødsel, for så å få holde datteren vår i mine hender, skriver han på Instagram.

En annen hverdag

Jansrud har tidligere fortalt til TV 2 at både han og samboeren er klar for en annerledes hverdag nå som det kommer en liten.

– Jeg er veldig heldig som har en samboer som er veldig positivt innstilt på at min idrettshverdag skal bli helt normal, sa han den gang til kanalen. Han la heller ikke skjul på at det vil bli en del utfordringer iforhold til det å være toppidrettsutøver og ha en liten baby hjemme.

– Jeg er derimot spent på om jeg føler meg komfortabel med å dra på samling og konkurranser. Jeg kan gå glipp av alle de små tingene med babyen. Skjer det viktige ting med utviklingen som jeg ikke får være med på? Det blir faktisk en ny verden med baby, sa han.

Vi gratulerer så mye med en nydelig datter! Trykk gjerne på deleknappen for å sende dine gratulasjoner du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter