mandag, september 27, 2021

Kjøpte hus til adoptivmoren: – Nå er det min tur å ta vare på henne

Mest lest nå

– Da jeg var barn, passet mor på meg. Nå er det min tur å ta vare på henne. Det er min plikt.

For 28 år siden i den kinesiske byen Anqing fant en 49 år gammel kvinne en innpakket bylt i nærheten av huset hennes. Da hun åpnet den innpakkede bylten må hun ha blitt overrasket, for der lå ei lita jente. Tilsynelatende ble hun forlatt av sine egne foreldre.

Året var 1993 og kvinnen som fant den lille jenta nølte ikke et sekund, og uten å engang spørre mannen sin, som hun var sikker på ville være enig, bestemte hun seg for å adoptere den lille jenta og ta vare på henne. Den lille jenta har nå vokst opp og har bestemt at det er på tide å «betale tilbake» moren.


Økonomisk vanskelig

Å bo på landsbygda i Kina kan i mange tilfeller være en helt annen tilværelse enn vi er vant til her hjemme i Norge. Kvinnen og mannen som adopterte jenta var fattig. De hadde ikke råd til for eksempel morsmelkerstatning og matet derfor babyen med risengrøt.

Verre skulle det bli.

Da jenta var 4 år gammel døde adoptivfaren. Det skulle bli en enda travlere tid for kvinnen å brødfø seg selv og det lille barnet.

Til tross for fattigdommen har kvinnen alltid sørget for at datteren hennes aldri manglet noe og har gjort sitt ytterste for å gi henne mat og god utdannelse. Noen dager solgte hun grønnsaker på markedet, andre ganger sirisser. En mor som aldri ga opp og som alltid ønsket det beste for datteren. Datteren forlot morens hjem i en alder av 25 år, flyttet til en annen by. Nå er hun gift og har barn. Likevel har datteren aldri glemt morens kjærlighet og alle ofrene og ønsket derfor å «takke» henne med en gave.

Siden mors hus ikke var i god stand i det hele tatt, bestemte datteren seg for å kjøpe et nytt, i to etasjer!

«Da jeg var barn, tok mamma vare på meg. Nå er det på tide at jeg tar vare på henne. Det er min plikt,» sier den unge kvinnen ifølge nettstedet Good Times. Så ofte som hun kan besøker hun moren sin for å være sammen.

Moren ønsker imidlertid ikke å være en belastning for datteren, og derfor prøver hun alltid å være aktiv med husarbeidet. Hun har også en grønnsaksgård, tar seg av kyllingene og samler ved på egen hånd.

Nå har hun et bedre hus å bo i og en veldig spesiell datter ved sin side!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
213FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter