Hjem Viralt Kjøpte jakke på bruktmarked – etter å ha lest lappen som lå gjemt i lommen sier folk de ikke ville orket å gå i den

Kjøpte jakke på bruktmarked – etter å ha lest lappen som lå gjemt i lommen sier folk de ikke ville orket å gå i den

Det har blitt trendy å kjøpe brukt – ikke bare kan man gjøre kupp på klær, men det sparer også miljøet. Men av og til kan man også få vite litt mer om plaggets historikk enn man kanskje ønsker å vite.

Om JoAnn fra North Carolina noen sinne kommer til å handle på bruktmarked igjen er imidlertid uvisst. Hun kjøpte en rød blazer. Men da hun og kjæresten kom tilbake fra bruktbutikken fant de en urovekkende lapp som var festet inni jakken med en knappenål. Den var skrevet av den tidligere eieren.

Etter at kjæresten hennes, Scott, delte bilder av både blazer og lapp på Facebook gikk bruktkjøpet som også er omtalt av Daily Mail viralt.

Lappen vitner om at det ikke bare er JoAnn som har syntes denne blazeren var aldeles nydelig:

«Begrav meg i denne røde drakten», sto det skrevet på et stykke hvitt papir som var festet inni jakken med en knappenål.

Dessverre for den forrige eieren ser det ut til at familien hennes har oversett hennes ønsker for siste reis, og endt opp med å donere den bort til en brukthandler.

#deathnote Thrift shopping JoAnn found this lovely red jacket and it had a note pinned in the pocket

Posted by Scott Murray on Thursday, April 8, 2021

Scott og JoAnn var forbløffet da de fant lappen. Til innlegget der Scott har delt bilde av kjæresten, blazeren og lappen skriver han «Second Hand-shopperen JoAnn fant denne flotte røde jakken, og den hadde en lapp festet i lommen».

I kommentarfeltet er det mange som synes det er trist at kvinnen som var så glad i den røde drakten sin ikke ble begravet i den, slik hun ønsket.

– Jeg håper hun ble begravet i noe fantastisk, skriver en person i kommentarfeltet

En annen sier «Så utrolig trist. Familien hennes har sannsynligvis aldri sett dette.»

En annen mener at budskapet på lappen ville gjort at de ikke hadde klart å bruke blazeren.

Om JoAnn har blitt så sjokkert at hun ikke går med jakken – eller om hun kanskje ser på nettopp det stikk motsatte som en måte å hedre jakkens tidligere eier på – det sier ikke historien noe om…

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com