søndag, juni 13, 2021

Klæbo og kjæresten med gledelig nyhet

Mest lest nå

Etter langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo i april i fjor gikk ut og offentliggjorde at han dannet par med kjæresten Pernille Døsvik har spekulasjonene vært mange. Når frir han, når skal de ha barn, og ikke minst, når flytter de sammen?

De to første spørsmålene står fortsatt ubesvart, men det siste, om når de flytter sammen, har vi nå fått svaret på. De flytter sammen så snart alt det praktiske faller på plass, for paret har nå kjøpt seg bolig i Byåsen i Trondheim – i samme strøk som Klæbo vokste opp i.

«Stolte eiere av nytt hus», skriver langrennsløperen til et bilde på Instagram, hvor han og kjæresten står med med en husnøkkel i hånda.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Stolte eiera av nytt hus 👫🔑

Et innlegg delt av Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk)

Over ni millioner

Boligen, som ifølge Adressa skal ha kostet paret litt i overkant av ni millioner kroner, hadde opprinnelig en prisantydning på rundt ti millioner, har et bruksareal på 201 kvadratmeter. Tomten er på 3,5 mål.

Klæbo, som opprinnelig er født i Oslo, er oppvokst på Byåsen, og huset det lykkelige paret nå har kjøpt ligger ikke langt fra barndomshjemmet. Hvilket kan ha hatt en viss betydning for kjøpet, da langrennsstjernen tilbringer mye tid i Bymarka – som mer eller mindre ligger like utenfor døra.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Da er vi i gang💃🏼😅

Et innlegg delt av Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk)

Så er det bare å vente på svaret på de to andre spørsmålene. Når venter de barn, og når skal de gifte seg? Alt ligger i hvert fall til rette for det – nå som de har skaffet seg en bolig å etablere seg i.

Vi gratulerer med handelen, og håper de får mange gode år i Byåsen. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter