Hjem Kjendisnytt Klæbo: – Petter kan bli steingod igjen om han vil det nok

Klæbo: – Petter kan bli steingod igjen om han vil det nok

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Petter Northug har økt treningsmengdene de siste ukene og imponerer langrennseliten.

Å fylle tida med mer trening er et klart mål er ifølge Dagbladet og en del av Petter Northugs gjenreisning etter at han ble stanset av politiet for fartsovertredelse og oppbevaring av narkotika.

Etter det Dagbladet blir fortalt skal skikongen være motivert for å gå skirenn igjen på et visst nivå. Trolig er det langløp som er mest realistisk for Northug som er den herreløperen som har flest VM-gull i langrennshistorien.

– Jeg har truffet og trent med Petter. Han er i bra rute og glad i å trene. Det er ypperlig det. Jeg tror han trives godt med treninga. Da merker man at han er til stede, sier Emil Iversen til Dagbladet.

Også Johannes Høsflot Klæbo er imponert over det Northug presterer på trening. Han skal ha mange rulleskiturer på mer enn 60 kilometer og med en gjennomsnittsfart på litt i overkant av tre minutt per kilometer.

Faksimile: Strava

– Det er solid, det. Petter hadde lett hengt med oss på økta i dag med det tempoet. Om han synes det er artig å trene, håper jeg han gjøre det mye og har glede av det. Det hadde vært veldig artig å se ham konkurrere igjen, sier Klæbo til Dagbladet.

Petter Northug har selv loggført flere av sine solide økter sin på treningsappen Strava med jevne mellomrom siden 11. september.

Northug gikk nylig en 67 km lang treningstur. Faksimile: Strava

– Det høres veldig raskt ut det. Petter kan fort trene seg opp til å gjøre gode treningsresultat. Det er flott at han er aktivisert og trener for fullt. Det er en god medisin for ham, etter alt som har skjedd. Det er kjekt å høre, sier Sprintlandslagstrener Arild Monsen til Dagbladet.

Han synes farten hans er ganske imponerende men påpeker at om han vil prøve seg i langløp så er det et beintøft nivå der. 

LES OGSÅ: Frida Karlsson: Forsetter med Petter Northug

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com