Johannes Høsflot Klæbo skaper reaksjoner med sin siste oppdatering på Instagram. 

Den populære skiløperen var onsdag i Sør-Trøndelag tingrett og forklarte seg etter at han i desember var involvert i en bilulykke hvor en 12-år gammel jente ble skadet.

Den tolv år gamle jenta krysset et fotgjengerfelt på Byåsen da hun ble truffet av en bil som sklei inn i fotgjengerfeltet etter å ha blitt påkjørt av en bil.

– En bil bremset for en fotgjenger som skulle krysse en fotgjengerovergang. Bil nummer to kom bakfra og smalt inn i den som hadde bremset, sa operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

22 år gamle Klæbo sa seg skyldig da han på onsdag forklarte seg til tingretten.

Publiserte bilde på Instagram

Like etter rettsaken publiserte Klæbo et bilde av seg selv hvor han har redigert ansiktet sitt på et «mugshot »-bilde. Til bildet skriver han: «Ha en fin dag.»

Mange har siden reagert i kommentarfeltet.

«Bra at du tar ansvar i retten, at du følger opp med dette er bare patetisk og dårlig humor. Du har forårsaket skade på tre personer, og dette kunne også fort endt med betydelig verre konsekvenser, og da er dette en sjukt dårlig spøk», lyder en av kommentarene under bildet.

 

View this post on Instagram

 

Ha en fin dag👍🏽

A post shared by Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk) on

Det blir for dumt 

TV 2`s langrennekspert Petter Skinsad synes ikke noe særlig om oppdateringen og kaller den for tåpelig og upassende.

LES OGSÅ
Siste: Olav Thon skal gifte seg!

– Han kunne spart seg for det bildet. Her har han stått skolerett og opptrådt veldig ryddig i retten. Da synes jeg at han kunne latt det være med det. Det finnes ikke noe humoristisk ved denne trafikkulykken som han forårsaket. Han kjørte på en bil med en gravid kvinne og hvor en mann fikk to brudd i ryggen. I tillegg rullet den bilen og skadet en 12 år gammel jente. Jeg synes det er upassende og nesten litt tåpelig, sier Skinstad til TV 2 før han fortsetter:

– Når du er så spak i retten og står der og tar all skyld, så blir det bare for dumt å gå hjem og legge ut noe sånt. Det er tydelig at Petter Northug er forbildet, men han er i det minste like tøff utenfor sosiale medier. Klæbo får ta og oppføre seg like bra på sosiale medier, som han gjør utenfor

Hva synes du om bildet til Klæbo? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!