torsdag, februar 20, 2020
Sport Klæbo skulle prøve boksemaskin: - Ikke det lureste jeg...

Klæbo skulle prøve boksemaskin: – Ikke det lureste jeg har gjort

-

Johannes Høsflot Klæbo (23) skulle teste styrken sin sammen med noen kompiser på bokse-automaten. Det ble brudd i fingeren og avlyst verdenscup.

«Vi så en sånn boksemaskin med en sånn boksehanske. Det er om å gjøre å slå hardest på den. Vi bestemte oss for å slå på den. Konkurransemenneske som jeg er, slo jeg alt jeg kan. Rett ved siden av boksegreia sto det en jernmaskin, og akkurat idet jeg slår, treffer jeg, men hånden min sklir av og treffer kanten på den andre maskinen med full kraft», forteller Klæbo i en video på YouTube.

«Jeg kjente med en gang at det ikke var godt. Jeg var redd for at jeg hadde brukket fingeren. Og det hadde jeg i og for seg også», sier han videre.

– Ikke det lureste jeg har gjort

Nå blir det ingen deltakelse i verdenscupen Falun kommende helg. Men både Klæbo og skiforbundet har håp om at han kan bli bra igjen til Ski Tour 2020 som starter midt i februar. Skistjernens fingre må være teipet sammen til 13. februar.

«Dette var nok ikke det lureste jeg har gjort. Ikke det nest lureste heller. Dette burde vel aldri ha skjedd, men jeg velger å se fremover i stedet for å irritere meg over det. Det er i alle fall svært lite smart å bruke masse tid og fokus på det her», skriver Johannes Høsflot Klæbo i en epost til VG.

Løpet er kjørt

Johannes Høsflot Klæbo er 235 poeng bak russiske Aleksandr Bolsjunov i verdenscupen sammenlagt. Nå er dessverre løpet kjørt for Klæbo.

«Når det nå ikke blir deltakelse i Falun, er det nok bare å gratulere Bolsjunov med «kula». Men han skal vite at jeg kommer sterkt tilbake på slutten av sesongen, og ikke minst neste sesong. Dette har ikke vært noen 100 prosent sesong for min del», sier Klæbo, som heldigvis tar det hele med godt humør.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...