in

Klæbo skulle prøve boksemaskin: – Ikke det lureste jeg har gjort

klæbo

Johannes Høsflot Klæbo (23) skulle teste styrken sin sammen med noen kompiser på bokse-automaten. Det ble brudd i fingeren og avlyst verdenscup.

«Vi så en sånn boksemaskin med en sånn boksehanske. Det er om å gjøre å slå hardest på den. Vi bestemte oss for å slå på den. Konkurransemenneske som jeg er, slo jeg alt jeg kan. Rett ved siden av boksegreia sto det en jernmaskin, og akkurat idet jeg slår, treffer jeg, men hånden min sklir av og treffer kanten på den andre maskinen med full kraft», forteller Klæbo i en video på YouTube.

«Jeg kjente med en gang at det ikke var godt. Jeg var redd for at jeg hadde brukket fingeren. Og det hadde jeg i og for seg også», sier han videre.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Unfortunately I had a small accident and broke a bone in my finger… I won’t be able to start at Falun this weekend, but I really hope I will be ready for the @skitour2020 🙏🏽🤞🏽Watch the vlog tonight at 7 PM if you want to know more.

Et innlegg delt av Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk)

– Ikke det lureste jeg har gjort

Nå blir det ingen deltakelse i verdenscupen Falun kommende helg. Men både Klæbo og skiforbundet har håp om at han kan bli bra igjen til Ski Tour 2020 som starter midt i februar. Skistjernens fingre må være teipet sammen til 13. februar.

«Dette var nok ikke det lureste jeg har gjort. Ikke det nest lureste heller. Dette burde vel aldri ha skjedd, men jeg velger å se fremover i stedet for å irritere meg over det. Det er i alle fall svært lite smart å bruke masse tid og fokus på det her», skriver Johannes Høsflot Klæbo i en epost til VG.

Løpet er kjørt

Johannes Høsflot Klæbo er 235 poeng bak russiske Aleksandr Bolsjunov i verdenscupen sammenlagt. Nå er dessverre løpet kjørt for Klæbo.

«Når det nå ikke blir deltakelse i Falun, er det nok bare å gratulere Bolsjunov med «kula». Men han skal vite at jeg kommer sterkt tilbake på slutten av sesongen, og ikke minst neste sesong. Dette har ikke vært noen 100 prosent sesong for min del», sier Klæbo, som heldigvis tar det hele med godt humør.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Valget i Iowa

Bekymret for hundene i «Fra bølle til bestevenn». Mener Maren bruker for mye straff