in ,

Klar til seriestart? Finn best odds på kamper i Eliteserien

fotball

Etter en sesongoppkjøring der norsk fotball har vært preget av treningsnekt, stopp i treningskamper og utsatt seriestart, ser det nå endelig ut til at Eliteserie-lagene kan gjøre seg klare til første serierunde den andre helgen i mai.

I mangelen på gjennomførte treningskamper, er grunnlaget for å forutse hvordan sesongen kommer til å utarte, foreløpig tynt, annet enn at tre-fire lag virker å være noe bedre enn resten.


Fjorårets seriemester Bodø/Glimt vil etter alle solemerker være å regne med i toppen også i år, selv om laget i løpet av vinteren har mistet viktige offensive spillere. Molde gjorde en solid figur i Europa League og har sannsynligvis den sterkeste troppen av alle. Se ikke bort ifra at de er revansjelystne etter å ha blitt parkert på sølvplass i 2020. Vålerenga var i fjor bedre enn på svært lenge og har nå forsterket laget ytterligere, mens alle trøndere venter på en Hareide-effekt i Rosenborg.

All erfaring tilsier imidlertid at ikke alle favorittene lever opp til forventningene, og ikke minst at det kommer noen overraskelser. Opprykkslagene Tromsø og Lillestrøm har begge lange tradisjoner i den øverste divisjonen. Om det kan hjelpe dem på veien mot en god plassering i år er usikkert, men statistikken viser at minst ett av lagene kommer til å klare seg.

Om du er glad i tipping og odds, er det å prøve å forutse hvor overraskelsen kommer en av de store utfordringene foran en ny sesong. Og enten du er en ambisiøs oddstipper med mål om å spikre en solid gevinst ved å tippe tabellplasseringer ved endt sesong, eller du nøyer deg med å sette en slant på favorittlaget her og der, vil du selvfølgelig alltid ha best mulig odds for spillet ditt.

Nå som en ny sesong av Eliteserien er like om hjørnet, kan det derfor være tid for å se på hvilke oddstilbydere som er de beste for spill på norsk fotball. Oddsbonuser.nu tilbyr oversikter over Norges beste betting sider, der du ved hjelp av lister, rangeringer og anmeldelser enkelt finner frem til ikke bare den beste oddsen, men også de beste tilbudene for oddsspill.

Slike tilbud kommer ofte i form av bonuser som innskuddsbonuser, gratisspill, cashback-spill eller forhøyet odds. Det kan også fort være at enkelte spillselskaper kommer til å promotere seriestarten med noen ekstra attraktive velkomstkampanjer for deg som vil spille på Eliteserien.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slutt for «Senkveld»

vaksine

Også Pfizer-vaksinen er mindre effektiv mot denne varianten