Hjem Hjernetrim Klarer du å finne alle kvinnene i dette bildet?

Klarer du å finne alle kvinnene i dette bildet?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hint: Det er fire stykker, og det er kun to prosent av de som prøver seg som ser alle.

Internett elsker visuelle puslespill, og denne tegningen som av den ukrainske kunstneren Oleg Shupliak, som også er omtalt i den britiske avisen Mirror, har fått mange til å klø seg i hodet.

Alle klarer nok å se en kvinne, og mange ser nok også to. Men er du blant de få som ser tre? Det er ikke enkelt.

Og det å klare å finne alle de fire kvinnene i bildet uten hjelp er det visst kun to prosent som klarer.

Hvis du vil lete selv, så scroll forsiktig, for etter bildet vil du nemlig få løsningen.

Den første kvinnen ser som sagt alle. Det er lett. En dame i helfigur meg langt, stort og bølgete hår står og snakker i telefonen.

Dersom du nå tar en titt på armen hun holder telefonen i …. er det en telefon, eller? Nei, det er den andre kvinnen i tegningen, inni håndflaten til den første ser du ansiktet hennes, og se litt til så ser du at hele armen er en kvinne i helfigur!

Her ser du kvinne 2 og 3

Å finne den tredje damen krever et mer skjerpet blikk, men du vil se henne når du ser den andre kvinnen på hoveddamens høyre arm. For å se den tredje kvinnen må du se på sideprofilen, derfor er det litt vanskeligere å se i begynnelsen, men du kan se nesen som peker ut til venstre på tegningen.

Leppene til den fjerde damen er enkle å se. Navlen til den første damen er haken leppene består av av den første kvinnens blottede mage og avkuttede skjorte. Og den første kvinnens halskjede fungerer som den fjerde kvinnens lukkede øye, og hele bildet er en kvinne til.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com