in

Klarer du å finne de tre grisene uten partyhatter i dette bildet?

Faksimile fra Dudolf

Den ungarske tegneserieskaperen Gergely Dudas, kjent som Dudolf, har delt et nytt søk-og-finn-puslespill.

Vi vet at leserne våre elsker optiske illusjoner, og har derfor god grunn til å tro dere også elsker søk-og-finn-puslespill. En god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre ikke så rent lite er alltid moro.

Mange folk før deg har vridd hodet for å prøve å finne løsningen på dette morsomme puslespillet som også er omtalt i Daily Mail.


Blant de jublende grisene har Dudolf gjemt tre griser uten partyhatt. Og Dudolf har nok moret seg ekstra når han har laget dette søk-og-finn-puslespillet, for han har sannelig ikke gjort dette enkelt: For å gjøre ting vanskeligere, har Dudolf lagt til iøynefallende detaljer som konfetti, streamers og champagneglass.

Selv det skarpeste ørneblikket risikerer å gå på en smell her. Noen av grisene vifter også med små flagg… Her er det mye som foregår i ett og samme bildet.

Når du nå scroller nedover er det viktig at du ikke scroller for langt. Etter det første bildet kommer nemlig løsningen. Vi regner nemlig med at det er flere enn oss som synes det er utfordrende å finne alle grisene, så vi har også lagt ved løsningen – den følger kort etter pusleoppgaven.

Bilde: The Dudolf

Her kommer løsningen:

The Dudolf
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Han ble igjen etter kjernekraftkatastrofen i Fukushima for å passe på kattene

Det er ikke sikkert du vil nyte te-koppen like mye i fremtiden etter å ha lest dette…