in

Klarer du å finne de tre kokosnøttene i dette bildet?

Faksimile: Dudolf.com

Den ungarske tegneserieskaperen Gergely Dudas, kjent som Dudolf, har delt et nytt søk-og-finn-puslespill. Dette er et av de vanskeligste vi har prøvd på lenge.

Vi vet at leserne våre elsker optiske illusjoner, og har derfor god grunn til å tro dere også elsker søk-og-finn-puslespill. En god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre ikke så rent lite er alltid moro.

Mange folk før deg har vridd hodet for å prøve å finne løsningen på dette morsomme puslespillet som også er omtalt i Daily Mail.


Blant de fluffy bjørnene har Dudolf gjemt tre kokosnøtter. Og Dudolf har nok moret seg ekstra når han har laget dette søk-og-finn-puslespillet, for han har sannelig ikke gjort dette enkelt: De tre kokosnøttene og bjørnene er i samme bruntoner.

Selv det skarpeste ørneblikket risikerer å gå på en smell her. For å gjøre puslespillet enda mer utfordrende er noen av Dudolfs pandaer og isbjørner – mens andre har fasjonable klær som sløyfer og hatter. Ikke rart folk blir litt forvirret.

Når du nå scroller nedover er det viktig at du ikke scroller for langt. Etter det første bildet kommer nemlig løsningen. Vi regner nemlig med at det er flere enn oss som synes det er utfordrende å finne alle kokosnøttene, så vi har også lagt ved løsningen…

Fra bloggen The Dudolf

Spoiler – løsningen følger under her…

.

.

.

.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jasmin (29) er i ferd med å forvandles til en levende statue

Brudgommen stuper i sjøen under strandbryllupet for å redde en tenåring fra å drukne