Hjem Hjernetrim Klarer du å finne det ene tusenbeinet med unikt mønster?

Klarer du å finne det ene tusenbeinet med unikt mønster?

Den ungarske tegneserieskaperen Gergely Dudas, kjent som Dudolf, har delt et nytt visuelt puslespill. Dette ser så lett ut, men de fleste bruker laaang tid på å finne løsningen.

Det sies jo at man regelmessig bør bruke hjernen for å holde den i vigør. Og hva er bedre enn å bruke de små grå på en aldri så liten hjernetrim?

Vi vet at leserne våre elsker optiske illusjoner, og har derfor god grunn til å tro dere også elsker søk-og-finn-puslespill. En god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre er alltid moro som avkobling.

Alle tusenbeina har kropp av fire kuler, et hode og en hale. Men det er kun ett tusenbein som har et unikt mønster. Alle de andre tusenbeina har en med nøyaktig samme fargekombinasjon. Oppgaven består i å finne dette ene tusenbeinet, så det er bare å pusse brillene.

Når du nå scroller nedover er det viktig at du ikke scroller for langt. Vi vet av erfaring at slike søk-og-finn-gåter kan få folk til å bli sittende lenge, så et stykke etter det første bildet har vi lagt ved løsningen.

Dersom du også synes slike oppgaver er morsomme, så kan du finne flere av dem her:

Klarer du å finne de tre kokosnøttene i dette bildet?

Klarer du å finne de tre grisene uten partyhatter i dette bildet?

Klarer du å finne tre sitroner blant kyllingene?

Kan du finne musen blant svampene?

Spoiler – løsningen følger under her…

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com