in

Klarer du å finne tre sitroner blant kyllingene?

Den ungarske tegneserieskaperen Gergely Dudas, kjent som Dudolf, har delt et nytt søk-og-finn-puslespill.

Vi vet at leserne våre elsker optiske illusjoner, og har derfor god grunn til å tro dere også elsker søk-og-finn-puslespill. En god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre ikke så rent lite er alltid moro.

Mange folk før deg har vridd hodet for å prøve å finne løsningen på dette morsomme puslespillet fra tegneserieskaperen.


Blant alle de gule kyllingene har Dudolf gjemt tre sitroner… som er akkurat like gule. Og Dudolf har nok moret seg ekstra når han har laget dette søk-og-finn-puslespillet, for han har sannelig ikke gjort dette enkelt: For å gjøre ting vanskeligere, har Dudolf lagt til iøynefallende detaljer som søte klespkagg, gaver, snakkebobler og diverse rekvisitter.

Selv det skarpeste ørneblikket risikerer å gå på en smell her. Man kan bli rent svimmel av å se på alt som foregår og samtidig ser temmelig likt ut.

Når du nå scroller nedover er det viktig at du ikke scroller for langt. Etter det første bildet kommer nemlig løsningen. Vi regner nemlig med at det er flere enn oss som synes det er utfordrende å finne alle sitronene, så vi har også lagt ved løsningen – den følger kort etter pusleoppgaven.

Kilde: Dudolf

Og under her kommer løsningen:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

22-åringen som er siktet for skytingen på Field’s er varetektsfengslet på psykiatrisk sykehus

Toåring tok på giftig plante – måtte behandles på sykehus. Advarer mot bjørnekjeks