Hjem Hjernetrim Klarer du å finne tyven? Test hjernen din med denne nøtten

Klarer du å finne tyven? Test hjernen din med denne nøtten

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En utfordrende hjernetrim setter for tiden folk på prøve. Bildet har blitt delt på sosiale medier, og jobben din er rett og slett å finne ut hvem som er tyven av en lommebok. Kan du løse den?

Å trene hjernen daglig med en hjernetrim, gåter, eller optisk illusjon kan være en utmerket måte å holde sinnet sunt og aktivt på. På samme måte som daglig fysisk trening holder kroppen sunn, kan gåter som utfordrer hjernen din øke din kognitive funksjon.

Så, hvis du ser etter en måte å utfordre hjernen din på i dag, hvorfor ikke prøve deg på denne vanskelige nøtten? Alt du trenger å gjøre er å se på bildet nedenfor og finne ut hvem av personene i butikken som stjal noens lommebok. Tre av personene på bildet forteller sannheten, men en av dem lyver. Kan du finne ut hvem tyven er?

Hvem lyver?

xr:d:DAGBz5IGvKw:5,j:561122362531838413,t:24040808

Det er fire personer avbildet, og én av dem lyver om sitt alibi. Først sier moren med babyen at hun ikke kunne tatt lommeboken fordi hun var «opptatt med å passe på sitt barn», mens mannen med kameraet hevder det ikke var han fordi han var «opptatt med å ta bilder». Kassereren insisterer på at hun ikke kunne ha tatt lommeboken fordi hun har «ekspedert kunder hele tiden», og pilotens alibi er at han har «dårlig syn».

Vet du hvem som er tyven?

Det virker kanskje vanskelig å finne ut med en gang, men det er et åpenbart svar. Hvis du trenger et hint, prøv å tenke nøye gjennom hver av uttalelsene og hvilken av dem som umulig kan være sann. Det er en som skiller seg ut som en klar løgn hvis du virkelig tenker etter!

Vi er i ferd med å gi deg svaret, så hvis du fortsatt prøver å finne ut av det, ikke scroll videre!

Personen som stjal lommeboken er mannen kledd som en pilot. Som pilot, er det umulig for ham å ha dårlig syn, ellers ville han ikke kunne fly, og ettersom han allerede går i full uniform må vi anta at han jobber som pilot, så han må lyve.

  1. hjernetrim
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com