Hjem Hjernetrim Klarer du å løse dette trekantdramaet?

Klarer du å løse dette trekantdramaet?

Del
X

Det kan virke som at hele Norge har fått trekanter på hjernen de siste ukene. En Facebook-post der du skal telle trekanter, har spredd seg som ild i tørt gress.

Er du glad i hjernetrim, er denne oppgaven absolutt noe for deg. Her skal du gjette hvor mange trekanter det er på dette bildet. Oppgaven kan virke tilsynelatende enkel. Men folk over hele verden strever fælt med å telle riktig.

Har du ikke prøvd deg ennå, da skal du få bryne deg litt. Hvor mange trekanter er det her:

Ikke så enkelt

Ved første øyekast ser det veldig enkelt ut. Men når du tror du vet det, så gjør du mest sannsynlig ikke det likevel. For plutselig ser du en trekant til. Og så en til. Og enda en.

Mange har klødd seg febrilsk i hodet over denne oppgaven de siste ukene. Og svarene, de har variert fra 7 til over 20. Noen har sett så mange som 24 trekanter.

Flere kjendiser har også kastet seg over oppgaven. Mange har delt frustrerte oppdateringer der de prøver å løse gåten uten å lykkes.

Trekanter inne i trekanter

Men hvorfor der det så vanskelig å se hvor mange trekanter det er her? Det er fordi trekantene er bygget inn i hverandre inne i en stor trekant. Du må både telle hver enkelt trekant, men også trekantene som de enkle trekantene danner sammen.

Syns du det også er vanskelig? Da skal du få litt hjelp.

Her er fasiten

Har du klødd deg lenge nok i hodet, og telt nok? Da skal du få svaret.

Det er 18 trekanter i tegningen. Ser du det nå? Hvis ikke er det bare å begynne å telle igjen.

Del gjerne denne med vennene dine, så de også får noe å bryne seg på. Tror du noen av dem klarer å finne svaret raskere en deg?

Her er noen andre oppgaver innenfor hjernetrim som du også kan prøve:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com