Hjem Hjernetrim Klarer du å se katten på under 18 sekund? Da er du god!

Klarer du å se katten på under 18 sekund? Da er du god!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En liten hjernetrim er alltid morsomt å holde på med. Disse testene er ikke spesielt vanskelige hvis du får god tid på deg, men det er om å gjøre å klare å se det som skiller seg ut på bildet på få sekunder, og det kan være svært vanskelig for mange.

Her skal du få tre ulike tester å bryne deg på.

Den første er en som kjæledyrsmerket Natures Menu har lastet opp på Twitter til ære for National Cat day som finner sted hvert år den 29.oktober. Organisasjonen sitt mål er å øke bevisstheten rundt alle katter rundt om i verden som trenger gode hjem, forteller Craig Taylor, administrerende direktør i Nature Menu til dailymail.uk.

Oppdraget ditt i denne oppgaven er å finne den ensomme katten blant alle duene på under 18 sekunder.

Ikke kikk, men sett klokken på nedtelling og studer deretter bildet under:

Foto: Natures Menu

På Twitter mener noen å ha klart testen på fem sekunder, andre igjen har brukt ett halvt minutt. Hvor lang tid brukte du? Del gjerne i kommentarfeltet.

TEST OGSÅ: Klarer du å finne symbolet som ikke passer inn her?

Her kommer den andre testen. Under får du se et bilde av mange klokker. En av klokkene skiller seg ut ved at den viser en annen tid enn de andre. Sjekk om du klarer denne på under 18 sekunder:

Foto: Giftsolin

En kan bli ganske så svimmel av å se på alle klokkene. Klarer du ikke å finne klokken som er annerledes? Her er fasiten:

Foto: Giftsolin

En tredje variant er et bilde produsert av leketøysprodusenten TOMY. Her skal du finne musikknoten blant alle hjertene og stjernene. Denne synes jeg var den vanskeligste. Rekorden skal visstnok være på 40 sekunder. Den er gjerne vanskeligere enn du tror.  Prøv du også:

Foto: Tomy

Ble det for vanskelig? Her er fasiten: 

Foto: Tomy

Del gjerne utfordringene videre med familie og venner! 

TEST OGSÅ: Bare 1 av 100 klarer å se dyret i bildet. Klarer du?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com