torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Klassekameratene trodde ikke sine egne øyne da de så...

Klassekameratene trodde ikke sine egne øyne da de så hvem Joe tok med seg på ball

-

Tenåringer kan ofte være redd for å få et dårlig rykte på seg, eller gjøre noe som andre tenåringer ikke synes er kult. Det er raskt gjort å merke dem som egoistisk, selvopptatt og uansvarlig.

Men bare fordi noen tenåringer kan fungere på den måten, betyr det ikke at alle tenåringer gjør det. Joe Moreno er et levende bevis.

Joes mor, Vanessa, ble gravid med ham da hun bare var 17 år gammel. Hun droppet ut av videregående skole, slik at hun kunne fokusere på å oppdra ham.

Joe vet at moren har ofret mye for ham, og han har aldri sluttet å være takknemlig. Det var derfor Joe var sikker i sin sak da det var tid for det årlige skoleballet, han visste hvem han ville ta med som sin date – moren hans!

Da den store dagen kom, fulgte Joe stolt sin mamma Vanessa til ballet.

Foto: Twitter

«Moren min fikk meg i en alder av 17 år, hun droppet ut av videregående skole for å fokusere på å gi meg det beste. I går kveld ga jeg henne den ballopplevelsen hun aldri fikk,» skrev Joe på Twitter hvor han delte noen bilder av den minneverdige kvelden.

Foto: Twitter

Noen barn kan være bekymret for hva andre vil si, men ikke Joe. Heldigvis var alle klassekameratene veldig støttende.

«De hadde alle bare gode ting å si,» forteller han.

For Vanessa ble dette en kveld hun aldri vil glemme. Ikke bare fikk hun tilbringe en fantastisk kveld med sønnen sin og delta på ballet hun aldri fikk være med på, men hun fikk også erfare hvordan alle årene med ofre og hardt arbeid har betalt seg.

«Hvem skulle trodd at i en alder av 37 år ville jeg være med på ball … alt fordi min sønn ville at jeg skulle oppleve hvordan det var siden jeg droppet ut da jeg ble gravid med ham,» skrev hun. «Dette viser meg at han har tatt til seg all kunnskap og kjærlighet jeg har gitt ham»

Foto: Twitter

De søte bildene av mor og sønn har raskt gått viralt. Folk over hele verden har blitt rørt av kjærligheten og respekten disse to så tydelig har for hverandre.

Ble du rørt av hva Joe gjorde for sin mor? Så del saken videre!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Krydderurten koriander – elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...

Nå har Koronaviruset nådd Norge – dette må du passe på

Nå har Koronaviruset nådd Norge. En kvinne i Tromsø er smittet. Det er Folkehelseinstituttet og Tromsø kommune som onsdag kveld melder dette. Folkehelseinstituttet (FHI) holdt...

Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten...