Forsiden Historier fra livet Klassekameratene trodde ikke sine egne øyne da de så hvem Joe tok...

Klassekameratene trodde ikke sine egne øyne da de så hvem Joe tok med seg på ball

Tenåringer kan ofte være redd for å få et dårlig rykte på seg, eller gjøre noe som andre tenåringer ikke synes er kult. Det er raskt gjort å merke dem som egoistisk, selvopptatt og uansvarlig.

Men bare fordi noen tenåringer kan fungere på den måten, betyr det ikke at alle tenåringer gjør det. Joe Moreno er et levende bevis.

Joes mor, Vanessa, ble gravid med ham da hun bare var 17 år gammel. Hun droppet ut av videregående skole, slik at hun kunne fokusere på å oppdra ham.

Joe vet at moren har ofret mye for ham, og han har aldri sluttet å være takknemlig. Det var derfor Joe var sikker i sin sak da det var tid for det årlige skoleballet, han visste hvem han ville ta med som sin date – moren hans!

Da den store dagen kom, fulgte Joe stolt sin mamma Vanessa til ballet.

Reklame

Foto: Twitter

«Moren min fikk meg i en alder av 17 år, hun droppet ut av videregående skole for å fokusere på å gi meg det beste. I går kveld ga jeg henne den ballopplevelsen hun aldri fikk,» skrev Joe på Twitter hvor han delte noen bilder av den minneverdige kvelden.

Foto: Twitter

Noen barn kan være bekymret for hva andre vil si, men ikke Joe. Heldigvis var alle klassekameratene veldig støttende.

«De hadde alle bare gode ting å si,» forteller han.

LES OGSÅ
Gavin ble banket opp fordi han har Asperger syndrom - han slo tilbake på genialt vis!

For Vanessa ble dette en kveld hun aldri vil glemme. Ikke bare fikk hun tilbringe en fantastisk kveld med sønnen sin og delta på ballet hun aldri fikk være med på, men hun fikk også erfare hvordan alle årene med ofre og hardt arbeid har betalt seg.

«Hvem skulle trodd at i en alder av 37 år ville jeg være med på ball … alt fordi min sønn ville at jeg skulle oppleve hvordan det var siden jeg droppet ut da jeg ble gravid med ham,» skrev hun. «Dette viser meg at han har tatt til seg all kunnskap og kjærlighet jeg har gitt ham»

Foto: Twitter

De søte bildene av mor og sønn har raskt gått viralt. Folk over hele verden har blitt rørt av kjærligheten og respekten disse to så tydelig har for hverandre.

Ble du rørt av hva Joe gjorde for sin mor? Så del saken videre!

LES OGSÅ
Italiensk kvinne ble 116 år gammel - avslører hva hun spiste til hvert måltid
Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

7 gode tips om hvordan dere kan få en vellykket familieferie

Sommeren står for døren og mange familier og par har store forventninger til dager fylte av romantikk, kvalitetstid, gode opplevelser og glade barn. Skuffelsen...

Derfor åpner Morgan Freeman reservat for bier

Vi har alle hørt om den dramatiske biekollapsen rundt om i verden. Enten du er fan av de eller ikke, så spiller bier en...

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen. Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen...

Skoledistrikt hylles for sin løsning på matsvinn

Hvis du noen gang har jobbet i et profesjonelt kjøkken, så vet du at mye mat blir sløst og kastet. I følge Matvett kaster...

Ane Dahl Torp ønsker forbud: Barn under 13 år bør ikke bruke sosiale medier

Den kjente skuespilleren mener det må gjøres noe med barns bruk av sosiale medier.  Ifølge Familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er tre av fire barn...