søndag, november 28, 2021

Klopp totalt uforberedt på Solskjær-spørsmål – dette er hva han sier til journalisten

Mest lest nå

Liverpool-manager Jürgen Klopp møtte pressen foran Champions League-kampen mot FC Porto på hjemmebane. Han var ikke forberedt på spørsmålet han fikk om Ole Gunnar Solskjær-sparkingen og Manchester United.

Etter lørdagens 4-1-tap mot Watford ble det hasteinnkalt til Styremøte i Manchester UnitedOle Gunnar Solskjær (48) fikk ikke fortsette i jobben som manager for Manchester United.

«Ole vil alltid være en legende i Manchester United og det er med beklagelse vi har tatt denne vanskelige avgjørelsen. Selv om de siste ukene har vært skuffende, bør de ikke overskygge alt arbeidet han har gjort de siste tre årene for å gjenoppbygge grunnlaget for langsiktig suksess», skrev klubben i en uttalelse etter at beslutningen var kjent.


Under en pressekonferanse før Liverpools kamp mot Porto ble Liverpool-manager Jürgen Klopp spurt om sparkingen av Solskjær. Etter at journalisten i salen har kommet med en svært lang utlegning og et påfølgende spørsmål om hva Jürgen Klopp tenker om saken har Klopp en helt automatisk reaksjon:

– Hva i all verden har jeg med det å gjøre, ser vi en forundret Liverpool-manager si i et klipp gjengitt på VG-tv når han blir spurt om sparkingen av Ole Gunnar Solskjær under en pressekonferanse.

Journalisten gir seg ikke, men fortsetter med å si at da Klopp kom inn som manager i Liverpool, var det forventet at han skulle konkurrere blant annet mot Manchester United.

Journalisten påpeker at også han ble sammenlignet med alle de andre premier league-trenerne og dermed har erfaring fra en tilsvarende situasjon.

Klopp får deretter spørsmålet om hvordan det er å innta en slik rolle, og om han kan gi noen innsikt i hva som venter den personen som skal ta over etter Solskjær.

– Beklager, men jeg var ikke forberedt på et slikt spørsmål. Jeg har ikke tenkt på Manchester United et sekund engang. Og jeg har ikke tenkt på hva slags en innflytelse en manager har, eller skal ha, en eneste gang på seks år.

Da Solskjær og United nylig led et ydmykende tap mot Liverpool sa Klopp ifølge Manchester Evening News til mediene at han hadde sympati med Solskjær, og at det siste han ønsket var å være i Solskjærs sko på det aktuelle øyeblikket.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter