tirsdag, juli 14, 2020

Koht har tatt CT-scan for å sjekke spredning av kreften- må gråte hver kveld

Mest lest nå

Moren skrev det beste brevet til sin datter om det å bli gammel

De fleste foreldre har nok opplevd det. En fase hvor barnet ditt tror at han eller hun vet mer enn deg om det meste. De kan mer enn foreldrene om selve livet, om kjærlighet, ja om alt.

Lørdag kveld kunne vi lese en ny oppdatering fra Christine Koht. Komikeren som for tiden gjennomgår rehabilitering på Sunaas sykehus rører mange med ordene sine. 

Den siste tiden har oppdateringene fra den folkekjære komikeren kommet med jevne mellomrom. Hun har tidligere beskrevet flere av delmålene hun har med rehabiliteringen og satt ord på hvor mye hun gleder seg til å bli ferdig med sykdommen og komme hjem til sin kjære Pernille.

Lørdag kveld skriver hun: 


«Det er SÅ MYE jeg må øve på her på Sunnaas.
men heldigvis har jeg fortsatt ganske godt humør.
I går tok jeg CT scan for å sjekke om jeg har spredning av kreften.
Åååååå, kjære Gud la meg få slippe mere kreft og enda flere mnd på sykehus. Jeg kjenner at det tar på
Å aldri få bo hjemme. Så drømmen er at jeg får være her i 3 mnd og så ENDELIG få ha en helt vanlig dag hjemme med verdens beste Pernille og Lillelill ( må gråte hver kveld av savnet av pipp, som døde da jeg lå i siste koma )
Tusen takk for alle skjønne meldinger , brev og gaver mange av dere sender meg til sunnaas 💗»

Det siste året 

I kohts forrige innlegg beskrev hun hvordan det er å ha vært kreftsyk i snart et år.

«(…) jeg har aldri kjent på hvor utrolig dyrebart livet er. Jeg får ofte høre at jeg er sterk, men jeg er også svak. Kroppen min er enormt sliten etter 1 år som dødsyk. Og kanondose med immunterapi, 1000 mg kortison over lang tid og 3 ganger i koma har gitt meg mange skader og nervesmerter», skriver Koht.

Samtidig takker hun for all omsorg hun har fått det siste året.

«Jeg er så utrolig takknemmelig for alle kjærlige rørende meldinger fra dere. Jeg har aldri opplevd så mye omsorg i hele mitt liv», skriver hun før hun forteller om hva som er hennes neste drømmer og mål.

«Drømmen min nå er en kaffe med Pernille i jula. Og kunne greie å kjøpe feks epler eller zalo uten å å bli utslitt. Så derfor øver jeg 1 gang i uka på å gå mer og mer innover i butikken. For en av de verste nerveskader jeg har fått er i øynene. Så i dag er ikke målet tomatpuré, men å gå fra frukt, servelat og til zalo og oppvaskbørste.»

Koht har også delt en video som viser hvordan hun trener i forbindelse med rehabiliteringen. Se den nedenfor og send gjerne noen oppmuntrende ord til Christine. Hun har flere ganger tidligere poengtert hvor mye støtten fra det norske folk hjelper henne nå! 

Les også: Christine Koht vant prisen Årets forbilde

130,161FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter