fredag, juni 5, 2020

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

Mest lest nå

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for den folkekjære komikeren. 

Christine Koht har hele det lange året oppdatert sine følgere gjennom sosiale medier om hvordan hun har det. For litt over en uke siden skrev hun blant annet:

«Kjære gode venner.


Jeg er fortsatt syk og på Rikshospitalet. Nå har jeg snart ligget 1 år på sykehus … og jeg er så STOLT av at jeg fortsatt kjenner at jeg kan glede meg over små ting… og har humor. Mamma mener jeg nå bør finne tilbake til min egen stil med blomster på hodet.»

Og like etter publiserte hun et bilde med, ja nettopp, blomster på hodet.

Takker norsk helsevesen 

Tirsdag kveld kom det en ny oppdatering fra Christine Koht. Hun publiserte en video hvor hun virker i god form. Hun benytter anledningen til å takke norsk helsevesen. Til videoen skriver hun:

– Jeg får helt sjokk hver gang jeg ser meg i speilet. Jeg ser ikke ut sånn som jeg føler jeg gjør inni meg. Men som Pernille sier «det er mye bedre å være tykk og levende enn å være tynn og død». Videre sender hun en stor takk til norsk helsevesen.

– Jeg har alltid kjent sterk livsglede , men jeg har aldri kjent så lyst til å leve som nå. Jeg sier det til min fantastiske lege, hver dag, «du MÅ passe på meg sånn at jeg kan leve videre.» «Ja, sier han hver dag, jeg skal passe på deg». 1 millioner takk til norsk helsevesen, skriver hun.

Nedenfor kan du se den siste videoen hun nå har publisert på Facebook: 

LES OGSÅ: Christine Koht etter snart ett år på sykehus – dette bildet får folk til å juble

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter