Hjem Matoppskrifter Kokk: Du har laget eggerøre feil hele livet – Prøv dette trikset

Kokk: Du har laget eggerøre feil hele livet – Prøv dette trikset

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En restaurantkokk har avslørt sin hemmelige ingrediens når det kommer til å tilberede en klassisk rett med eggerøre på toast – og ingrediensen gir den mest kremtete eggerøren du noensinne vil lage.

Eggerøre er et av de mest populære frokostvalgene gjennom tidene – og det finnes i følge denne kokken én hemmelig ingrediens for å løfte retten din til nye høyder.

Selv om det ser enkle ut å lage, er det vanskelig å oppnå den perfekte konsistensen på eggerøren. Nå har en kokk delt sitt hemmelige våpen for å lage den luftigste eggerøren hver gang.

Luftig og fluffy eggrøre har aldri vært enklere, og du vil definitivt imponere dine venner og familie med denne oppskriften, trinn for trinn, delt av en kokk fra den innovative London-restauranten Fallow.

I en kort TikTok-video forklarer kokken:

«Slik lager du eggerøre, som en kokk. Minimum tre egg, eller hvis du er som meg og grådig, skal vi gå for fem.»

Etter å ha knekt eggene i en bolle, krydret han blandingen med salt og pepper og legger en klatt smør i en varm panne. Han forklarer:

– Vi skal lage litt deilig brunt smør, det kommer til å ha en fin nøtteaktig smak.

Når pannen var varm, heller han i eggene og sier:

– Når smøret er fint og brunt, ta det av varmen, og tilsett eggene dine.

For å perfeksjonere oppskriften, flyttet han deretter pannen av og på varmen, og like før eggene er helt stekt, tar han igjen pannen av varmen og tilføyde den hemmelige ingrediensen – crème fraîche.

Deretter kokte han eggerøren til han var fornøyd med konsistensen og serverte eggene på litt ristet brød, krydret med litt svart pepper og sriracha-saus.

– Slik lager du eggerøre som en kokk.

Folk ble imponert over oppskriften hans, som en TikToker skriver: «Ja, dette er den beste måten, såå god,» mens en annen la til: «Laget nettopp dette, og det var uvirkelig!»

Se hele fremgangsmåten nedenfor:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com