torsdag, februar 25, 2021

Kom hjem til Eli og gråt: – Totalt utslitt mentalt

Mest lest nå

Etter måneder med intern uro i Fremskrittspartiet rundt tusenårsskiftet var Carl I Hagen så utslitt at han kom hjem til Eli og gråt.

2000 var et annus horribilis for daværende FrP-leder Carl I. Hagen. Skandalene preget forsidene i avisen. Det var interne stridigheter, og alt toppet seg med en voldtektsanklage, en hendelse som skulle ha skjedd under FpUs landsmøte i januar 2000.

Uroen tappet Carl for krefter.


– Han kom hjem og gråt, forteller Eli i et lengre intervju med VG.

– Eli ble min sterke rådgiver. Det fine med henne er at jeg aldri trengte å forklare noe, hun visste hva jeg sto i til enhver tid, fordi vi jobbet så tett.

Han leste i avisen at folk sa at Frp måtte kvitte seg med Carl I. Hagen, fordi en sånn mann ikke burde lede partiet.

Han og Eli reiste til Spania i påsken 2001 etter en tøff tid med eksklusjoner, rettssaker, rabalder og vanskeligheter.

– Jeg var totalt utslitt mentalt da vi kom til Spania. Jeg gikk rett til sengs og la meg. Der ble jeg i fem dager. Jeg klarte ikke å stå opp. Da var det Eli som tok seg av meg, forteller Carl til VG.

Foto: Facebook

– Jeg husker jeg matet deg i sengen. Først etter nesten én uke karret du deg ut i solen en liten stund. Da fikk vi et par–tre fine dager. Så ble du brun, fin og uthvilt til landsmøtet, sier Eli.Eli og Carl I Hagen er aktuelle i TV2-programmet «Sofa» hvor vi følger kjendiser i sine egne hjem men s de ser TV og kommenterer det de ser.

LES OGSÅ: Slik taklet Eli Hagen sjalusien: – Jeg kastet brevene i papirkorga

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter