torsdag, mai 28, 2020

Komiker Tommy Steine har fått seg ny jobb: – jeg lover at dette ikke er aprilspøk

Mest lest nå

De siste dagene og ukene har det vært mye snakk om arbeidsløshet, permitteringer og bransjer som ruineres på grunn av koronaviruset. Men det er ikke alle som velger å ta dagpengene fra NAV for å sitte hjemme. 

En av dem er Tommy Steine.

Siden 1994 har han jobbet som stand up-komiker og mange husker han nok som programleder i talkshowet Senkveld med HC og Tommy som startet opp høsten 2001 på TV 2.


Steine har også vært programleder både for Allsang på grensen og 71° nord, kjendisversjonen. Men nå er det slutt på oppdrag for han, som for de fleste andre som jobber innenfor show og underholdning.

Tatt ekstrajobb på Kiwi

Første april publiserte Steine et innlegg på Facebook som nå hylles av det norske folk. Han skriver:

«He he tenkte ikke på datoen i dag 🙈 Men jeg lover at dette ikke er Aprilspøk. Synes vel det hadde vært litt drøyt å bruke krisen til det….Så det er ikke tull, jeg har meldt meg som ringevakt på Kiwi her på Hagan. Dette fordi jeg også ønsker å gjøre det jeg kan i dugnaden!»

Stor respekt 

Til TV 2 forteller Tommy Steine at jobben har gitt han dyp respekt ovenfor alle dem som til dagen jobber i butikker.

– Det er en beinhard jobb, så jeg har all respekt for butikkarbeidere som står der og smiler uansett hva. Jeg må være et av de mest håpløse tilfellene Kiwi har hatt, men jeg skal gjøre mitt for å bidra under denne dugnaden, sier han til kanalen.

Butikksjefen på Kiwibutikken sier til Romerikes Blad, som først omtalte saken, at han er glad for at de som er permittert melder seg som ekstravakter.

– At vi kan hjelpe andre som er permittert er bra, og det er hjelp for oss. Det er godt med ekstra arbeidskraft i disse dager, sier butikksjef Eivind Michalsen til avisen.

Hylles på nettet

Svært mange hyller Tommy Steine for valget og mener at han er et godt forbilde for andre permitterte.

LES OGSÅHva skjedde egentlig med HC Andersen? Se hva han driver med i dag

Hundrevis av mennesker har likt og kommentert innlegget på Facebook, og alle er utelukkende positiv.

«Dette er til ettertanke for veldig mange🤩 Du går frem som et godt forbilde, imponerende inititativ og et viktig samfunnsbidrag i dagens situasjon,» skriver en av dem som har kommentert.

Veldig godt initiativ av Tommy Steine! Del gjerne for å vise andre som nå er permitterte at det finnes både muligheter og bruk for oss alle!

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter