Hjem Kjendisnytt Kristian Valen ble innlagt til avvenning: – Jeg følte at jeg hadde nådd bunnen

Kristian Valen ble innlagt til avvenning: – Jeg følte at jeg hadde nådd bunnen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kristian Valen (46) ble innlagt på avvenningsklinikk etter kollapsen på scenen i fjor.

Under et show i Sandefjord i mars i fjor kollapset Kristian Valen på scenen. Kun 30 minutter etter at showet hadde startet gikk teppet ned.

400 tilskuere fikk pengene tilbake etter at komikeren måtte gå av scenen etter en snau halvtime, skrev TV2 kort etter hendelsen.

– Jeg innser nå at jeg trenger hjelp og at jeg vil gjøre alt for å kunne komme tilbake som en ny og bedre Kristian. Jeg ber om ro og forståelse ovenfor mine nærmeste og meg selv for å raskest mulig komme tilbake. Igjen beklager på det sterkeste. Jeg er flau og lei meg for alle de jeg har sviktet, uttalte han i en pressemelding etter kollapsen.

Alkoholproblemene

I et intervju med Se og Hør snakker den 46 år gamle komikeren for første gang ut om alkoholproblemene sine og scenekollapsen.

– Det har versert mange rykter om hva som skjedde, men sannheten var at jeg tok feil av smertestillende tabletter og reseptbelagte sovepiller. Det tok ikke mange minuttene før jeg var helt utslått, forteller Valen ifølge TV2 til Se og Hør.

Han skjønte han måtte få skikk på livet sitt, og TV2 skriver at han ifølge Se & Hør la seg inn på en av Norges mest anerkjente klinikker for behandling av alkohol- og medikamentproblemer. 

– Jeg følte jeg hadde nådd bunnen, så for meg var det egentlig ikke noen annen utvei enn å erkjenne at dette var ute av kontroll, sier han.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com