tirsdag, januar 25, 2022

Komikerparet viser frem sønnen

Mest lest nå

Håvard Lilleheie og Randi Liodden fikk sitt første barn sammen like før jul.

– Denne lille her skaffet vi oss under Black Week. Hva var ditt beste kjøp?, spør komikeren Håvard Lilleheie i en post på Instagram der han og samboer Randi Liodden viser frem den lille sønnen sin for aller første gang.

På bildet ser vi komikerparet er ute og går i lystunnellen langs Stortingsgata i Oslo Sentrum.

Kort etter at det første bildet ble delt, dukket den lille hjerteknuseren opp på nok et foto på bildedelingstjenesten. Janne Formoe er blant de som skryter av den lille sjarmøren.

– Denne jula synes jeg treet var spesielt fint, er Lilleheies kommentar til bildet av Randi Liodden.

Også Liodden har delt bilde av sønnen. På hennes konto ser vi at den lille familien er på besøk hos Eyvind Hellstrøm, samboeren Anita Rennan og Anitas 12 år gamle sønn, Nils.

Håvard Lilleheie har nemlig et barn fra før: Han er pappaen til Hellstrøms bonus-sønn, Nils.

Det kan også se ut som Helstrøms nye hund, Bob, er med på bildet. Helt tydelig er det ikke, for den lille valpen sliter med å sitte i ro.

Nils synes det er stas med søsken.

– Han synes det er skikkelig hyggelig at det kom en ny fyr. Så gleder han seg sikkert til at han blir litt større, sånn at han kan gjøre med sammen med han, selv om de har 12 år mellom seg. Jeg tror han gleder seg til Amund begynner å prate og sånn, sier Lilleheie til TV 2.

Til God Kveld Norge forteller han at den siste tiden har vært veldig fin.

– Det har vært veldig koselig å få en ny fyr til verden. Og han er ålreit å ha med å gjøre, veldig blid og fin. Så det er helt strålende, sier komikeren.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter