Hjem Kjendisnytt «Kompani Lauritzen» flytter fra Åndalsnes

«Kompani Lauritzen» flytter fra Åndalsnes

Når den femte sesongen av «Kompani Lauritzen» skal spilles inn, vil det skje i den naturskjønne Vestlandsbygda, Voss.

TV 2 opplyser på sine egne nettsider at neste sesong av Kompani Lauritzen vil bli spilt inn på Bømoen leir på Voss.

– Det er fantastisk at vi får mulighet til å produsere to av TV 2s aller største programkonsepter på Voss. Dette er en stor dag både for Voss og for TV 2, som får denne store produksjonen i vårt eget hjemfylke og kun en drøy time fra hovedkontoret i Bergen. Jeg gleder meg til å besøke innspillingen når den er i gang til høsten, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes til TV 2s nettsider.

Hittil er alle sesonger spilt inn i Rauma, og kommunen opplever at turister kommer hit, rett og slett fordi de har sett stedet på det populære tv-konseptet.

– Seefood tok kontakt med oss og fortalte at flere plasser i Norge ønsker seg «Kompani Lauritzen». De fortalte om interessentene og spurte hva raumasamfunnet kan bidra med opp mot en ny sesong, uttalte Solveig Brøste Sletta til Dagbladet i 2021, da lokasjonen også var oppe til debatt.

Brøste Sletta er daglig leder i det lokale utviklingsselskapet Nordveggen AS.

Rauma bestemte seg for å legge penger på bordet. Brøste Sletta fortalte til avisa at kommunen hadde gitt Seefood tilsagn om en verdipakke på rundt to millioner kroner, der 200 000 kroner av potten stammet fra kommunens eget kraftfond.

Før jul var det igjen kjent at lokasjonen var oppe til diskusjon, og det var mange som ønsket rekruttene velkommen. Ifølge iHarstad ønsker ordfører Kari-Anne Opsal å få til et spleiselag med ulike aktører for å få kompaniet til Trondenes leir. Sjef for Kystjegerkommandoen å leiren, Sten Richard Larsen, sa til iHarstad at de var klare til å ta imot TV-serien.

Men valget falt altså på Voss, og det er nå klart at de tre kommende årene blir serien spilt inn der. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com