søndag, april 18, 2021

Kompani Lauritzen-profil sliter med ettervirkninger av korona

Mest lest nå

Faten Mahdi Al-Hussaini (26) sliter fremdeles med ettervirkninger av korona.

Al-Hussaini og familien fikk påvist korona-smitte tidligere i vinter. Nå forteller hun ifølge TV2 til God kveld Norge at hun fortsatt sliter med ettervirkninger av viruset.

– Det går helt ok, jeg sliter med ettervirkninger som svimmelhet. Jeg er svimmel hele tiden. Jeg svimer også plutselig av, det er veldig ekkelt. Hvert fall når jeg sover, da er jeg svimmel, forteller Faten Mahdi Al-Hussaini som var en av de tre første rekruttene som måtte forlate den populære tv-serien «Kompani Lauritzen».


Da hun var syk med koronavirus svimte hun av da hun skulle legge seg. Det sliter hun fortsatt med.

– Jeg besvimte sist for to dager siden, jeg håper jeg ikke svimer av her nå, sier hun.

Hadde angst for korona

26-åringen har tidligere vært åpen om korona-angst og holdt seg innendørs i starten av pandemien.

– Vi gikk gjennom det, alle overlevde de dritt, helvettes dagene. Det verste ved å ha korona var å måtte stå opp hver dag og sjekke at alle puster, i hvert fall de hjemme i risikogruppen, skrev hun ifølge TV2 på Instagram-kontoen da det viste seg at familien hadde blitt syke.

En vanlig bivirkning mange forteller om er at de mister smak- og luktesansen. Det rammet også Al-Hussaini.

– Ingenting smakte noe, så jeg spiste blant annet brokkolisuppen som mamma lagde. Jeg skulle prøve å spise all den sunne maten som jeg i utgangspunktet ikke liker, sier hun til TV2.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter