søndag, februar 28, 2021

Kona om Johann Olav Koss: -Det var kjærlighet ved første blikk

Mest lest nå

Etter en litt klein første date satte Johann Olav Koss (52) seg på flyet til Bostom for å invitere Jennifer på middag. 

– Vi møttes da jeg fløy fra London til Toronto for å gi en presentasjon, og det var umiddelbart noe der, det var kjærlighet ved første blikk, forteller kona til Johann Olav Koss ifølge Dagbladet da de to gjestet Lindmo på NRK fredag.

Johan Olav Koss

Paret som har vært gift siden mai 2009, traff hverandre for første gang i 2005. Jennifer jobbet som konsulent og skulle gjøre et prosjekt for skøytestjernas organisasjon Right To Play.


Les også: Johann Olav Koss: – Da føler du deg utafor

Etter presentasjonen dro de to for å spise lunsj sammen med flere kolleger. De kom i prat, og Johann Olav var kjapt ute med å spørre om hun ville være med på en middag seinere den kvelden.

Paret ble imidlertid sittende på hvert sitt bord under daten. Det var nemlig ikke bare var en middag for de to, men et arrangement hvor Johann Olav skulle være hedersgjest.

– Det kom overraskende på, og han hadde glemt å fortelle meg om dette. Det ble også litt pinlig. Ettersom han skulle bli hedret ble han bedt om å sitte på et hedersbord på scenen, mens jeg satt på et annet bord lenger unna, forklarer Jennifer lattermildt ifølge Dagbladet.

Les også: Disse ti idrettsheltene kjemper om tittelen «Mestrenes Mester»

Johann Olav påpeker at han ikke hadde noen anelse om at dette kom til å skje. Deretter dro Jennifer tilbake til Boston. Johann Olav ringte flere ganger, uten å få svar. Jennifer var nemlig ute på reise, og hadde ikke slått på mobilnettet.– Til slutt la jeg igjen en beskjed hvor jeg sa at jeg ønsket å invitere henne ut på middag i Boston. Deretter satte jeg meg på flyet og fløy ned til Boston for å spise middag med henne, forteller han.

Resten er en lykkelig kjærlighetshistorie. Paret har snart vært gift i 12 år og sammen har de fått fire barn; Aksel, Anabelle, Andreas og Arne Aleksander.

Lenge leve kjærligheten!

Nedenfor kan du se et klipp fra intervjuet de to deltok på hos Lindmo:

Johann Olav Koss fikk kjærlighet ved første blikk

Vi koser oss med en liten kjærlighetshistorie på søndagen! Da skøytelegenden Johan Olav Koss hyret en konsulent til virksomheten i Right To Play visste han ikke at hans fremtidige kone skulle dukke opp!Se hele intervjuet med herlige Johan Olav og kona Jennifer her: https://tv.nrk.no/serie/lindmo/2021/MUHU09000121/

Posted by Lindmo – NRK on Saturday, January 16, 2021

LES OGSÅ: Kona til Steve Irwin avslører hvorfor hun ikke har vært på en eneste date etter mannens død

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter