mandag, januar 24, 2022

Kona sa nei til «Mesternes mester» – Romøren takket ja likevel

Mest lest nå

1. nyttårsdag er det premiere på den nye sesongen av «Mesternes mester» med Aksel Lund Svindal som ny programleder. Bjørn Einar Romøren (40) er en av deltagerne.

I juli 2019 ble det kjent at Bjørn Einar Romøren hadde kreft, en ondartet svulst i hoften. I mars året etter kunne han gledesstrålende fortelle at han var kreftfri.

– Men da jeg dro til Sørlandet og innspillingen av «Mesternes mester» var jeg kommet et langt steg fra at det var slitsomt å gå opp trappen til annen etasje eller at jeg ble mer sliten av å hente i barnehagen enn før jeg ble syk, sier den tidligere skihopperen i et intervju med VG.


LES OGSÅ: Bjørn Einar Romøren har vært kreftsyk – Nå skal han delta i «Mesternes mester»

Hvor langt han kom har han selvsagt ikke lov å si noe om, men han forteller at han overhodet ikke angrer på at han var med.

Kona, Martine, var imidlertid mer skeptisk til at han var med.

– Jeg var jo ikke i fryktelig god form og ble jo frarådet til å være med fra høyeste hold her i familien. Kona har jo sett meg både når jeg var aktiv og når jeg var på det mest slitne, sier Bjørn Einar Romøren til VG.

Årets innspilling er andre gang den populære feelgood-serien er spilt inn på norsk jord.

Mens sesongen vi så i vinter som var ble spilt inn i Arendal, Grimstad og omegn, ble den 13. sesongen spilt inn i Kristiansand og Lillesand.

– Deltakerhuset ligger i Lillesand kommune, mens konkurransene spilles inn i Kristiansand, Lillesand og nærliggende områder, opplyste NRK før innspillingene gikk i gang.

LES OGSÅ: Martine Romørens hjerteskjærende ord om mannens kreftsykdom

Og i tillegg til lokasjonen er også programlederen ny.

Aksel Lund Svindal som vant den 12. sesongen av «Mesternes Mester» tar over som programleder etter Dag Erik Pedersen som har ledet det populære underholdningsprogrammet gjennom hele 12 sesonger.

– Det er store sko å fylle etter Dag Erik, som virkelig takker av på topp. Så jeg må bare prøve å gjøre det på min måte og ta det som en utfordring, sa Svindal da det ble kjent at han skulle overta.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter