torsdag, juli 29, 2021

Kona synger en siste sang for sin døende ektemann. Se den sterke videoen

Mest lest nå

Bare tre dager før ektemannen, og faren til hennes fire barn, døde, sang Danielle «Amazing Grace» til ham.

Danielle Gibsons ektemann, Tony, døde 30. januar i år etter å ha vært alvorlig syk i over ett år. Tony ble bare 33 år gammel og etterlater seg, i tillegg til kona, hele fire barn, to sett med tvilling-jenter.

I desember 2017, merket paret at noe rart begynte å skje med Tony. Han begynte å miste hukommelsen.


«Han ble så forvirret at jeg måtte sette merkelapper på rommene i huset vårt», skrev Danielle på Go fund me, en side der man kan samle inn penger til forskjellige formål.

Foto: Facebook

Smittet av kugalskap

«Vi prøvde i flere måneder å få en diagnose, men ingen klarte å finne ut hva som feilet han. Heldigvis klarte legene ved Vanderbilt University medical center i Nashville å diagnostisere han med CJD (en menneskelig type av kugalskap) », skriver hun videre.

CJD er en forkortelse for «Creutzfeldt-Jakob disease» og er en veldig sjelden sykdom. Man kan bli smittet gjennom infisert vev, som for eksempel hvis man spiser infisert kjøtt. Det finnes dessverre ingen kur for sykdommen, og de fleste dør innen ett år, skriver Inspire More.

Foto: Facebook

Nyter sangen

Danielle tok vare på ektemannen helt til han ble så syk at han måtte bo på et sykehjem. Der var hun ofte og besøkte han.

Da Danielle synger «Amazing Grace», hans favorittsang for han, får hun umiddelbart øyekontakt med mannen sin. Så lukker han øynene og ser ut til å nyte den vakre stemmen til kona.

Foto: Facebook

Glad han slipper å lide

Danielle har fått donasjoner fra flere hundre folk, til sammen over 22.000 dollar. Hun skriver at hun fikk dårlig råd etter at mannen ble syk, og at det er tøft å oppdra to sett med tvillinger alene.

Og selv om hun er knust etter ektemannens død, sier hun at hun likevel er glad for at han nå slipper å lide.

«Tony har alltid vært så sterk. Han kjempet en pokker så bra kamp. Hjertene våre er ødelagt, men vi trøster oss med at hans kamp nå er over», sier Danielle.

Se den sterke videoen nedenfor: 

LES OGSÅ: Mann døde på tragisk vis i en bilulykke – se det sterke øyeblikket da hesten hans tok farvel

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter