torsdag, juli 29, 2021

Kona til Harry Kane med rørende kjærlighetserklæring før EM-finalen

Mest lest nå

– Du vet jeg ikke er en som tar lett til tårene. Men jeg gråt da jeg begynte å skrive ned hvor stolt du gjør oss alle, og hva du gjør for landet, skiver Kate Kane i et Instagraminnlegg.

Kate Kane er gift med Harry Kane, kapteinen på det engelske fotballandslaget som spiller finalekamp i europamesterskapet i fotball i kveld. I en kommentar til innlegget sier hun også «Kjære H, vi elsker deg – ta det hjem», med referanse til EM-gullet.

I innlegget sier hun videre at hun pleide å le av Harry når han kom hjem til henne og familien og skjøt straffer med broren Tom og hunden Seamus, og sa han en dag skulle bli kaptein på det engelske landslaget.


– Men det er deg, du setter deg et mål og du når det. Du har alltid sagt du skal til EM og spille finalen, skriver hun.

Kate og Harry er gift og har tre barn. De er ungdomskjærester og giftet seg i 2019, etter å ha vært forlovet i to år. Harry skal ifølge The Sun ha fridd til Kate på en strand i Bahamas.

Paret har tre barn sammen, Vivienne, Ivy og Louis. Kate skriver i instragram-inlegget at både hun og barna gleder seg til han kommer hjem.

– Forestill deg at du forteller dem om denne sommeren en dag når de er litt eldre. Vi elsker deg så mye Skipper. Ta gullet hjem til England. Du fortjener å løfte det trofeet med dette fantastiske engelske laget, skriver hun avslutningsvis.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter