Hjem Kjendisnytt Kona til Johannes Thingnes Bø deler herlige familiebilder

Kona til Johannes Thingnes Bø deler herlige familiebilder

Johannes Thingnes Bø er virkelig i dytten i skisporet om dagen. Nylig vant han VM-gull på 20 km individuell start i skiskyting i Tsjekkia. Og på hjemmebane smiler kjærligheten.

I juli 2023 kunne Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Kløvstad Dæhli ønske sitt andre barn til verden. Lille Gustav på da 3 fikk dermed en liten søster.

«Sofia er her, og livet har aldri vært bedre», skrev Hedda Kløvstad Dæhli og skiskytter Johannes Thingnes Bø i et felles innlegg på Instagram der de delte et bilde av en liten baby som sov under et rosa teppe ved siden av en stor blomsterbukett.

Hedda Kløvstad Dæhli og Johannes Thingnes Bø giftet seg i 2018. Se og Hør skriver at Johannes og Hedda møttes allerede sommeren 2015. Men selv om begge har vært ganske flittige med å videreformidle sine sterke følelser for hverandre på sosiale media, så var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august i 2016 at de viste seg offentlig for første gang.

Men mens Johannes er rundt om i verden og sanker gullmedaljer, passer Hedda på de to gullene hjemme. Og da Johannes tok sitt 19. VM-gull i Nove Mesto var han full av lovord om kona etterpå.

– Jeg må hilse til Hedda der hjemme. Passer på to barn. Fantastisk mamma, verdens beste kone, fineste kona, mest sexy kona. Hun er helt perfekt, rett og slett. Dette er en seier jeg kan dele med henne. Uten henne hadde det aldri gått. Det er kanskje der tungen på vektskålen ligger, sier Thingnes Bø til TV 2.

Og kona, hun setter pris på de fine ordene.

– Det er selvfølgelig hyggelig med anerkjennelse for jobben som blir lagt ned på hjemmebane. Jeg er vanvittig imponert over Johannes og Tarjei i dag. Jeg hadde virkelig ikke forventet slike resultater før dette mesterskapet, sier Hedda til VG.

På hyttetur

Med jevne mellomrom oppdaterer Hedda Instagramkontoen sin hvor hun deler små innblikk i hverdagen til skiskytterfamilien. For noen uker siden fikk de seg en etterlengtet hyttetur sammen.

«Vi gjør ikke så ofte ting sammen som familie om vinteren (les: med Johannes), men forrige helg var vi på hyttetur! Det var kos,» skriver hun.

Du kan bla med pilene i innlegget nedenfor for å se alle bildene.

Da Johannes fylte 30 år, publiserte hun dette flotte bildet av de to sammen.

«Du er favoritten vår Johannes 🥰 gleder meg til trettiåra sammen!!», skrev hun til bildet.

Et nydelig par!

Og en stund før Sofia ble født, la Hedda ut dette bildet:

«Kan ikke fatte og begripe hvordan jeg ble så heldig at jeg får dele livet med disse to ♥️»

For en flott familie! Vi ønsker dere alt godt i tiden fremover!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com