mandag, august 10, 2020

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Mest lest nå

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona. 

At «Senkveld med Thomas og Harald» var en braksuksess er ingen overdrivelse. Hele 15 ganger var Numme nominert til Gullruten og i 2010 vant han endelig i kategorien beste underholdningsprogram. I 2015 ble han kåret til årets beste mannlige programleder under Gullruten.

Tiden etter Senkveld 

I mai 2018 var det slutt. Thomas Numme og Harald Rønneberg synes at nok fikk være nok etter 15 år med samme program. For oss tv-glade nordmenn ble det plutselig et tomrom i «gullrekka». Man hadde jo blitt så vant til å se Thomas og Harald hver fredagskveld.


Men hva har Thomas Numme egentlig gjort i tiden etter Senkveld?

Til Dagbladet har Numme fortalt at han endelig fikk tid til en hobby.

– Jeg storkoser meg om dagen. Jeg holder på å utvikle nye ting, og prøver å finne ut av hva jeg skal gjøre seinere. Jeg har også begynt å synge i Mannskoret. Det er veldig gøy. Så jeg har fått meg en hobby for første gang siden jeg var gutteunge, sa han tidligere i år til avisa.

LES OGSÅ: Dette gjør Harald Rønneberg etter Senkveld

Og ikke minst. Han har fått mer tid til familien.

– Jeg er jo mye mer hjemme nå, så jeg får jo mer tid til dem. Men nå er de også blitt så store, så de driter litt i meg også. Nei da, vi har det veldig hyggelig. Vi drar på turer sammen og har det gøy – og det har vi jo ikke alltid hatt anledning til før, uttalte Numme til Dagbladet.

Sammen med kona Annette Walther Numme (47), har han tre barn. Magnus (16), Edvard (19) og Sofie (13).

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Flokken min❤️

Et innlegg delt av Thomas Numme (@thomnumm)

Gjestet Senkveld 

Og nettopp kona, Annette Walther Numme, fikk være med da Thomas nylig gjorde comeback i Senkveld. Denne gang som gjest.

Også Annette kunne bekrefte at ektemannen nå har vesentlig mer tid enn tidligere. Noe hun gjorde et ganske så godt poeng av i intervjuet.

Du kan se et innslag nedenfor hvor Annette avslører en litt pikant avsløring om hvordan jobben til Thomas gikk ut over forholdet deres…

130,370FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter