torsdag, desember 12, 2019
Historier fra livet Konduktørene vinket til den lille jenta i 3 år...

Konduktørene vinket til den lille jenta i 3 år – så oppdaget de skiltet i vinduet

-

Barn er virkelig de menneskene som sprer mest glede. Og ikke bare til sine foreldre, men også til ukjente mennesker.

Småbarnsmoren Briana Hefly publiserte et innlegg på Facebook hvor hun forteller om hvordan datteren hennes, Rio, spredde glede til konduktører på et tog.

For noen år tilbake flyttet familien sin lille familiebedrift til et lokale som ligger like ved et togspor. Her suser togene forbi hver eneste dag, og Rio elsker å stå i vinduet til butikken mens hun vinker til togene. Dette har blitt observert av konduktørene på togene, som gledelig vinker tilbake til den lille jenten.

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

Mamma Briana forteller i Facebook-innlegget om hvordan skolestarten var for Rio for noen måneder siden.

Moren synes det var svært vanskelig å måtte innfinne seg med en ny tilværelse hvor datteren var på skolen på dagtid. Hun fikk også en påminner om dette hver gang togene suste forbi vinduet.

«De fløytet og åpnet vinduet når de kjørte forbi, men den eneste som sto der for å vinke var gamle, trette meg,» skriver hun.

Briana fant derfor frem et skilt hvor hun skrev: «Hun har begynt på skolen». Og når togene kom susende, gikk hun ut og holdt skiltet opp slik at konduktøren kunne se det.

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

Omtrent en uke etter dette, banket det plutselig på døren. Utenfor sto det en mann med gul uniform. Briana trodde det hele handlet om noe bygging som holdt på i nærheten, og at en av arbeiderne kom for å gi en beskjed.

Men der tok hun feil. Dette var en av konduktørene. Han og de andre konduktørene hadde begynt å bekymre seg siden den lille lyse jenten ikke sto i vinduet lenger. Han ville vite om det hadde hendt henne noe.

 

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

Konduktøren hadde sett skiltet som Briana holdt opp, men han hadde ikke klart å lese hva som sto på det.

Han kunne fortelle at vinkene fra den lille jenten hadde betydd mye for alle konduktørene. I tre år hadde de blitt vant til å se et smilende ansikt i akkurat dette vinduet. Videre spurte han om det var greit at de sendte en gave når jenten hadde fødselsdag.

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

«Så klart jeg tillot at de sendte en gave. Jeg har vært vitne til et vennskap som har bygget seg opp de siste årene, og det å få vite at det har betydd mye for konduktørene var varmende og høre, det fyller meg med kjærlighet og håp.

Denne mannen som banket på døren har styrket troen min på godhet og menneskelighet,» skriver Briana i innlegget.

Del gjerne denne varme historien videre!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.