Hjem Historier fra livet Konduktørene vinket til den lille jenta i 3 år – så oppdaget de skiltet i vinduet

Konduktørene vinket til den lille jenta i 3 år – så oppdaget de skiltet i vinduet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Barn er virkelig de menneskene som sprer mest glede. Og ikke bare til sine foreldre, men også til ukjente mennesker.

Småbarnsmoren Briana Hefly publiserte et innlegg på Facebook hvor hun forteller om hvordan datteren hennes, Rio, spredde glede til konduktører på et tog.

For noen år tilbake flyttet familien sin lille familiebedrift til et lokale som ligger like ved et togspor. Her suser togene forbi hver eneste dag, og Rio elsker å stå i vinduet til butikken mens hun vinker til togene. Dette har blitt observert av konduktørene på togene, som gledelig vinker tilbake til den lille jenten.

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

Mamma Briana forteller i Facebook-innlegget om hvordan skolestarten var for Rio.

Moren synes det var svært vanskelig å måtte innfinne seg med en ny tilværelse hvor datteren var på skolen på dagtid. Hun fikk også en påminner om dette hver gang togene suste forbi vinduet.

«De fløytet og åpnet vinduet når de kjørte forbi, men den eneste som sto der for å vinke var gamle, trette meg,» skriver hun.

Briana fant derfor frem et skilt hvor hun skrev: «Hun har begynt på skolen». Og når togene kom susende, gikk hun ut og holdt skiltet opp slik at konduktøren kunne se det.

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

Omtrent en uke etter dette, banket det plutselig på døren. Utenfor sto det en mann med gul uniform. Briana trodde det hele handlet om noe bygging som holdt på i nærheten, og at en av arbeiderne kom for å gi en beskjed.

Men der tok hun feil. Dette var en av konduktørene. Han og de andre konduktørene hadde begynt å bekymre seg siden den lille lyse jenten ikke sto i vinduet lenger. Han ville vite om det hadde hendt henne noe.

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

Konduktøren hadde sett skiltet som Briana holdt opp, men han hadde ikke klart å lese hva som sto på det.

Han kunne fortelle at vinkene fra den lille jenten hadde betydd mye for alle konduktørene. I tre år hadde de blitt vant til å se et smilende ansikt i akkurat dette vinduet. Videre spurte han om det var greit at de sendte en gave når jenten hadde fødselsdag.

Foto: Facebook/Briana Hefly Shepard

«Så klart jeg tillot at de sendte en gave. Jeg har vært vitne til et vennskap som har bygget seg opp de siste årene, og det å få vite at det har betydd mye for konduktørene var varmende og høre, det fyller meg med kjærlighet og håp.

Denne mannen som banket på døren har styrket troen min på godhet og menneskelighet,» skriver Briana i innlegget.

Del gjerne denne varme historien videre!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com