torsdag, januar 23, 2020
Kjendisnytt Kong Harald blir ikke skrevet ut av sykehuset som...

Kong Harald blir ikke skrevet ut av sykehuset som planlagt – dette sier slottet

-

Onsdag denne uken, ble kong Harald innlagt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet. Ifølge Slottet var det forventet at han skulle bli skrevet ut før helgen. Nå kommer kontrabeskjeden om at kongen ikke kan skrives ut likevel.

«Hans Majestet Kong Harald ble i dag innlagt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet. Det er ikke funnet alvorlig sykdom. Kongen forventes å bli utskrevet før helgen», stod det i pressemeldingen fra Slottet på onsdag.

Fredag kom den nye beskjeden om at kongen dessverre ikke blir utskrevet likevel.

«Hans Majestet er innlagt på Rikshospitalet for svimmelhet. Kongen er i bedring, og forventes å bli utskrevet neste uke», sier Sven Gj. Gjeruldsen, assisterende kommunikasjonssjef på Slottet til NRK.

Sykemeldt i to uker

Kong Harald er forventet å være sykemeldt i to uker fremover. Kronprins Haakon fungerer nå som regent.

Mandag ble det kjent at kong Harald ikke kom til å delta under åpningen av Johan Sverdrup-feltet tirsdag.

«På grunn av påkjenningene den siste tiden, vil Hans Majestet Kongen ikke delta ved åpningen av Johan Sverdrup-feltet som planlagt», fortalte Slottet.

Kongen skulle også reist til Trondheim fredag denne uken for å være til stede under EM i håndball for menn. Dette blir også avlyst.

En stor belastning

Caroline Vagle er kongehusekspert for Se og Hør. Hun sier til Dagbladet at det uten tvil har vært en tøff tid for familien.

«Det er godt å høre at legene ikke har funnet noe alvorlig. Hele kongefamilien har jo vært gjennom en svært tøff periode den siste tida, og jeg finner det ikke rart om kongen rett og slett er sliten», sier hun.

«Belastningen ved å miste et familiemedlem, er tøft i seg selv. I tillegg skal han være monark og gi alt for Norge i en alder av snart 83. La oss håpe han føler seg bedre etter å ha fått ro et par uker. Enn så lenge er hans plikter i trygge hender hos kronprinsregenten», sier hun videre.

Vi ønsker masse god bedring til kong Harald. Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende han noen gode ord!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Dette skjer i kroppen din når du drikker kaffe

Mange av oss er avhengig av en kaffekopp når vi står opp om morgenen. Foruten å gjøre oss mer våken gir den varme drikken...

Nytt håp: Nyoppdaget celle kan muligens bekjempe alle type kreftformer

I følge BBC har en gruppe forskere fra Cardiff University i Wales nylig oppdaget en ny celle som skal kunne bekjempe de fleste typer...

Dolph Lundgrens nye, norske kjæreste om aldersforskjellen: – Det er litt rart

Men selv om norske Emma Krokdal (24) syns det er litt rart, er det ikke noe hun tenker mye over. Dessuten syns hun Dolph...